#alvinchong123

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Update from igs @alvinchong123 .. Hensem nau Alvin di majlis #AirAsia #Throughthelens .. πŸ’–πŸ’–πŸ’–.. .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate #airasia #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #throughthelens #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
Update from igs @alvinchong123 .. Ini la event yg Alvin maksudkan tadi ye..#AirAsia #Throughthelens .. πŸ’–πŸ’–πŸ’– .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate #airasia #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #throughthelens #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
Update from igs @alvinchong123 .. #AirAsia #Throughthelens .. πŸ’–πŸ’–πŸ’–.. .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate #airasia #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #throughthelens #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
Update from igs @alvinchong123 .. Going to get ready for the next event... πŸ’–πŸ’–πŸ’–.. .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate .. #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
Keep Smiling. Awet Muda tau. Macam @alvinchong123 Maintain muda je.. 😊😁😍 #lotsoflove πŸ’œπŸ’œπŸ’œ Β° Β° #AlvinChong123 #Mencintaimu99Persen #WeGotThis #Mencintaimu #LaguMu #AwakSukaSayaTak #AwakSukaSayaTakRaya #HantuJudi #ICanSeeYourVoiceMalaysia #bestsinger #bestactor #multitalented #roadtointernationals #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate #universalmuzikmy #universalmusicmalaysia From @alvinchong123 igs #universalmuzikmy #lotsoflove #roadtointernationals #awaksukasayatak #mencintaimu #acteam #multitalented #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinchong123 #spreadlovenothate #icanseeyourvoicemalaysia #supportcareer #alvinators #alvinchongsupporter #teamtakbolehmoveon #awaksukasayatakraya #wegotthis
Bukak IG. Nampak IGS Alvin. Akak dah senyum dulu. Belum tgk lagi Alvin update pasal apa. Bila tgk Alvin happy, Akak berganda2 happy. Senyum lebar akak. Bila Alvin belanja Senyum 😁 ngn Senyum 😊. Akak senyum sampai ke telinga tau. Hensem nau2 big bos @alvinators_official ni bila dia senyum.. πŸ˜πŸ˜‰. Bila #AlvinChong123 belanja #SenyumNampakGigi #SenyumSenget terserlah kehenseman dan kecomelan dia.. βœŒοΈπŸ˜„ #lotsoflove πŸ’œπŸ’œπŸ’œ Β° Β° #AlvinChong123 #Mencintaimu99Persen #WeGotThis #Mencintaimu #LaguMu #AwakSukaSayaTak #AwakSukaSayaTakRaya #HantuJudi #ICanSeeYourVoiceMalaysia #bestsinger #bestactor #multitalented #roadtointernationals #alvinchongsupporter #supportcareer #ACTeam #alvinators #TeamTakBolehMoveOn #SpreadLoveNotHate #universalmuzikmy #universalmusicmalaysia From @alvinchong123 igs #universalmuzikmy #lotsoflove #roadtointernationals #awaksukasayatak #mencintaimu #acteam #multitalented #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinchong123 #senyumsenget #spreadlovenothate #icanseeyourvoicemalaysia #supportcareer #senyumnampakgigi #alvinators #alvinchongsupporter #teamtakbolehmoveon #awaksukasayatakraya #wegotthis
Sakit anak tekak ataupun bengkak tonsil boleh terjadi pada sesiapa saja.Tidak kira umur samada kanak-kanak ataupun yang dewasa. Apabila tonsil dijangkiti kuman ataupun bakteria (sejenis bakteria streptococcus), ia dipanggil tonsillitis. Tonsil yang membengkak akan menyebabkan : πŸ”Έsakit dan susah untuk menelan makanan. πŸ”Έdemam-demam, batuk, pening dan muntah-muntah. πŸ”Έsaluran pernafasan jadi sempit πŸ”Έnafas berbau Tonsil akan bengkak berulang kali jika sistem pertahanan badan lemah kerana jangkitan kuman. Jom saya kongsikan disini cara yang mudah, senang dan murah untuk hilangkan bengkak tonsil. 3 cara mudah untuk hilang bengkak tonsil: 1. Makan aiskrim vanilla Cara ini paling mudah dan senang. Memang boleh surut bengkak tonsil. 2. Berkumur dengan air garam Garam dibancuh dengan air suam dan kemudian dikumur kan. Lakukan berulang kali hingga tekak rasa lebih selesa. 3. Ikhtiar dengan vitamin untuk bengkak tonsil (kuatkan sistem imunisasi badan) πŸ”ΉGarlic adalah antibiotik semulajadi yang sangat bagus dan bertindak untuk menghalang jangkitan bintik-bintik putih ataupun kuman. πŸ”ΉNutriferon sangat bagus untuk mengukuhkan sistem imunisasi badan dan juga membantu mengurangkan kelesuan badan. πŸ”ΉVitamin C membantu untuk menyokong sistem imunisasi badan dengan membantu sel darah putih untuk menghalang bakteria yang wujud dalam badan merebak ke organ lain. πŸ”ΉOmega Guard yang bersifat anti radang sangat bagus untuk mengecutkan tonsil yang bengkak kepada saiz asalnya. Jom ikhtiar dengan suplemen Shaklee untuk kecutkan tonsil! Roger Kak Lind πŸ‘‡ http://lindamisz.wasap.my #SetKecutkanTonsil_LindaMisz #PolluxBiz #PolluxFamily #RyReGBizFounder #RyReGDreamTeam #TeamBonusGemuk #PengedarShakleeKepayan #PengedarShakleeKepayanRumahMurah #PengedarShakleeSabah #PengedarShakleeSarawak #bazaarpaknil #emmamaembong #hilmanyong #AlvinChong123 #awaksukasayatak #ryregdreamteam #alvinchong123 #teambonusgemuk #pengedarshakleesabah #setkecutkantonsil_lindamisz #pengedarshakleesarawak #awaksukasayatak #pengedarshakleekepayanrumahmurah #ryregbizfounder #emmamaembong #pengedarshakleekepayan #polluxbiz #polluxfamily #bazaarpaknil #hilmanyong
Update from igs @alvinchong123 .. Senyum ☺️...Tak kisahlah Alvin senyum mcmana sekalipun, yg pastinya senyuman Alvin always sweet πŸ˜‰πŸ˜‰.. Yg penting, senyum senget tu x pernah tinggal πŸ˜„πŸ˜„.. πŸ’–πŸ’–πŸ’–.. .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate .. #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
You being you @alvinchong123 ..Senyumlah macam mana pun..tetap Hensem..πŸ˜‰ and most importantly..You are smiling!!! That can be the best remedy in the world for an #alvinator like me!πŸ˜„ . All the best with all your work today! . #AlvinChong #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #universalmusicmalaysia #roadtointernational #awaksukasayatak #Hantujudi #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #ICSYVMY #youareoneinamillion #alvinatorsofficial #alvinchong #alvinchong123 #icsyvmy #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #alvinators #universalmusicmalaysia #alvinator #youareoneinamillion #hantujudi #wegotthis
Memang huntung sangat mama ni πŸ’• @Regran_ed from @qashaelisha13 - Putih mulus, comel, sweet, pandai menyanyi, baik hati, good listener..... beruntung la @emma_maembongofficial sbb dpt jd teman rapat @alvinchong123 . - Tahniah Alvin berada di tempat ke 13 artis lelaki terkacak di Malaysia. - #alvinchong123 @officialhlive - #regrann #alvinchong123 #regrann
#itlisthlive sebentar tadi...@alvinchong123 pn tersenarai antara artisΒ² lelaki paling hensem di Malaysia...permulaan yg bagus buat adik hensem kita πŸ‘πŸ‘πŸ’–πŸ’–πŸ’–.. .. .. #alvinchong #alvinchong123 #alvinators #alvinatorsofficial #alvinchongsupporter #alwayssupportalvinchong #roadtointernational #universalmusicmalaysia #awaksukasayatak #hantujudi #lagumu #mencintaimu #mencintaimu99persen #WeGotThis #bestactor #bestsinger #spreadlovenothate #alvinchong #alwayssupportalvinchong #awaksukasayatak #mencintaimu #roadtointernational #mencintaimu99persen #bestsinger #itlisthlive #universalmusicmalaysia #bestactor #hantujudi #lagumu #alvinatorsofficial #alvinchong123 #spreadlovenothate #alvinators #alvinchongsupporter #wegotthis
Samar bayangan....πŸ˜‰ πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ @alvinchong123 @emma_maembongofficial #alvinchong123#emmamaembong #awaksukasayatak #hantujudi #tangisankubur#sweetcouple #bestcouple #spreadthepurelove πŸ’“ Original picture credit to IG @emma_maembongofficial & @alvinchong123 #alvinchong123 #bestcouple #spreadthepurelove #awaksukasayatak #sweetcouple #emmamaembong #tangisankubur #hantujudi

social media share