@aslisuroboyo hd profile photos

ASLI SUROBOYO | VISIT SURABAYA

@aslisuroboyo

Akun resmi @aslisuroboyo Akun referensi kota Surabaya . Kontak whatsapp 089 666777 672

http://bit.ly/YutubAslisuroboyo

Following
Followers
Posts
2 Stories

2 Stories

Sesuk wes weekend maneh, pengen ngerasakno sarapan enak nggawe bubur tradisional tapi bingung nandi? Gak usah kesuwen mampir ae nang Bubur Putri Ayu! Nang kene ono macem-macem bubur seng regone mek 8000an. Pilihan menu bubure antarane:
* Bubur Madura
* Bubur Sagu
* Bubur Kacang Ijo
* Bubur Abang

Sing jelas rasane wenak, soale nggawe gulo asli & gak nggawe pengawet! Lek pengen pesen gawe macem-macem acara koyok acara kelurga sampai acara kantor nang kene yoiso! Opo maneh lek nggolek takjil gawe posoan, dijamin cocok pol!

Info lengkap follow ae instagram @buburputriayu!

BUBUR PUTRI AYU
• Jl. Ngagel Rejo No. 20
• Jl. Dharmahusada No. 48
Jam buka: 07.00-15.00/entek
KHUSUS RAMADHAN: jam 15.00-21.00/habis
Ono nang GO-FOOD
_____________

Tag koncomu seng doyan mangan bubur!.

Sesuk wes weekend maneh, pengen ngerasakno sarapan enak nggawe bubur tradisional tapi bingung nandi? Gak usah kesuwen mampir ae nang Bubur Putri Ayu! Nang kene ono macem-macem bubur seng regone mek 8000an. Pilihan menu bubure antarane: * Bubur Madura * Bubur Sagu * Bubur Kacang Ijo * Bubur Abang Sing jelas rasane wenak, soale nggawe gulo asli & gak nggawe pengawet! Lek pengen pesen gawe macem-macem acara koyok acara kelurga sampai acara kantor nang kene yoiso! Opo maneh lek nggolek takjil gawe posoan, dijamin cocok pol! Info lengkap follow ae instagram @buburputriayu ! BUBUR PUTRI AYU • Jl. Ngagel Rejo No. 20 • Jl. Dharmahusada No. 48 Jam buka: 07.00-15.00/entek KHUSUS RAMADHAN: jam 15.00-21.00/habis Ono nang GO-FOOD _____________ Tag koncomu seng doyan mangan bubur! ...

Guduk nang bandara kok, mek jembatan penyeberangan utowo

Guduk nang bandara kok, mek jembatan penyeberangan utowo "skybridge" nyambungno Galaxy Mall 1-2 karo Galaxy Mall 3 seng sektas dibuka gawe umum semingguan iki. Gawe sobat missqueen saiki wes gak bingung kepanasan opo maneh kudanan lek parkir speda motor nang GM _______________ Foto teko @edoniarjerypratama _______________ ...

Ijone Taman Apsari, salah siji Taman nang pusat kota Suroboyo.

Ono seng tau cangkruk/kumpul termasuk duwe kenangan nang taman iki?
______________

Foto teko @maul_mindset05
______________.

Ijone Taman Apsari, salah siji Taman nang pusat kota Suroboyo. Ono seng tau cangkruk/kumpul termasuk duwe kenangan nang taman iki? ______________ Foto teko @maul_mindset 05 ______________ ...

Pengen preian nang luar kota tapi mager adoh-adoh? mending dulin ae nang @suroboyocarnival! Ono akeh spot foto mbois & wahana seru nang kene!

Opo maneh wulan iki ono promo GRATIS 2 saben tuku 2 Tiket Terusan! Promo berlaku tgl 14 April - 30 April 2019 (tiket promo gaiso digawe dino sabtu & dino prei nasional). Tiket promo mek di dol saben dino Jumat & Minggu tgl 14,19, 21, 26, 28 April. Lokasi dodolan : dino Jumat nang Kodam & Merr, dino Minggu nang Cfd Bungkul, Kodam & Merr.

Jam dodolan:
• Kodam : Jam 16.00 - 21.00 WIB
• Merr : Jam 17.00 - 20.00 WIB
• Cfd Bungkul : Jam 06.00 - 09.00 WIB

Rego tiket:
Weekday : Rp. 120.000 (gawe 4 wong)
Weekend : Rp. 140.000 (gawe 4 wong)

Nb:
• Tiket promo mek iso dituku nang lokasi seng wes ditentukno:
>> Kodam : pasar kodam, Sebelah Meriam, samping stand indomart
>> Merr : ngarep Ruko Bank BNI , sakdurunge toko buku murah online rungkut
>> Cfd Bungkul : ngarep Loop Station
• Tiket Terusan = Tiket Masuk + Tiket dulinan kabeh Wahana (kecuali gokart, perang laser, virtual reality ride, virtual reality htc, shooting target, sepur-sepuran, wahana coin, area dolanan & cooking class
• Promo gaiso di gabung promo liyane & gak berlaku gawe rombongan

Eits ojo lali cobaen pisan wahana anyare mulai Upside Down House, Glow In The Park, Aero Test, Haunted Mansion, Happy Rodeo & Dancing Horse!

Info lengkap follow instagram @suroboyocarnival!

SUROBOYO CARNIVAL

Pengen preian nang luar kota tapi mager adoh-adoh? mending dulin ae nang @suroboyocarnival ! Ono akeh spot foto mbois & wahana seru nang kene! Opo maneh wulan iki ono promo GRATIS 2 saben tuku 2 Tiket Terusan! Promo berlaku tgl 14 April - 30 April 2019 (tiket promo gaiso digawe dino sabtu & dino prei nasional). Tiket promo mek di dol saben dino Jumat & Minggu tgl 14,19, 21, 26, 28 April. Lokasi dodolan : dino Jumat nang Kodam & Merr, dino Minggu nang Cfd Bungkul, Kodam & Merr. Jam dodolan: • Kodam : Jam 16.00 - 21.00 WIB • Merr : Jam 17.00 - 20.00 WIB • Cfd Bungkul : Jam 06.00 - 09.00 WIB Rego tiket: Weekday : Rp. 120.000 (gawe 4 wong) Weekend : Rp. 140.000 (gawe 4 wong) Nb: • Tiket promo mek iso dituku nang lokasi seng wes ditentukno: >> Kodam : pasar kodam, Sebelah Meriam, samping stand indomart >> Merr : ngarep Ruko Bank BNI , sakdurunge toko buku murah online rungkut >> Cfd Bungkul : ngarep Loop Station • Tiket Terusan = Tiket Masuk + Tiket dulinan kabeh Wahana (kecuali gokart, perang laser, virtual reality ride, virtual reality htc, shooting target, sepur-sepuran, wahana coin, area dolanan & cooking class • Promo gaiso di gabung promo liyane & gak berlaku gawe rombongan Eits ojo lali cobaen pisan wahana anyare mulai Upside Down House, Glow In The Park, Aero Test, Haunted Mansion, Happy Rodeo & Dancing Horse! Info lengkap follow instagram @suroboyocarnival ! SUROBOYO CARNIVAL "World Of Fun" Jl. Ahmad Yani 333 Surabaya ( mburi Korem ) Buka saben dino jam 15.00-23.00 Telp 031-8483131 ______________ Tag koncomu seng pengen mbok jak dulin mrene! ...

Doyan ngopi? wes tau nyoba #kopikaleng33 @thirty3brew seng lagi ngehits nang suroboyo? Nah lek durung nyoba tapi durung sempet mampir, tenang ae, soale koen wes iso pesen nang go-food! Searching ae keyword

Doyan ngopi? wes tau nyoba #kopikaleng33 @thirty 3brew seng lagi ngehits nang suroboyo? Nah lek durung nyoba tapi durung sempet mampir, tenang ae, soale koen wes iso pesen nang go-food! Searching ae keyword "thirty three brew" terus pilih varian kopikaleng33 seng mbok seneng! Seng best seller biasane ono es kopi aren & es kopi Baileys! Info lengkap follow ae instagram @thirty 3brew THIRTY 3 BREW jl opak no. 45 surabaya buka saben dino jam 10.00-23.00 ______________ Tag koncomu seng doyan ngopi! ...

Sek nang Suroboyo kok, ngerti gak koen iki nangndi?
_____________

Foto teko @deddyasnanto
_____________.

Sek nang Suroboyo kok, ngerti gak koen iki nangndi? _____________ Foto teko @deddyasnanto _____________ ...

Dadi koen luwih doyan tahu tek/telor opo tahu campur?.

Dadi koen luwih doyan tahu tek/telor opo tahu campur? ...

play_circle_filled Pengen tuku iPhone seng regone mulai 950ewuan tok?? Eits, penasaran nandi tukune? kuy mampir ae langsung nang @wonderlandvalen!

Nang kene pusate iPhone Second paling lengkap & original! Kualitase terjamin, ono garansine, anti rekondisi anti refurbish! Regone mek mulai 950ewu tok! Lek kebukti gak ori, hpne iso mbok pek GRATIS!

Eits gak mek iku tok, saben tuku nang kene langsung oleh tempered & case GRATIS! Gratis pindah data, nggawe apple id & diajari sampe iso! Lengkap pol kan? Kepo sek ae regone nang ngisor: 
iPhone 5C :
16GB: 950
32GB: 1.350

iPhone 6:
16GB : 2.400
64GB : 2.650

iPhone 6S:
64GB : 3.100
128Gb : 3.900

iPhone 7:
32GB : 4.400
128GB : 4.900

iPhone 7+
32GB: 6.000
128GB: 6.700

Saliyane iku ono pisan iPhone 8, 8+, X, XS Max! Pricelist lengkape ono nang instagrame, dadi langsung ae follow instagram @wonderlandvalen!

Store:
Jl.Sutorejo Tengah IV no 4 Blok AA26 (Cidek Kampus C Unair & ITS)
Tlp: 0821.4000.9092
____________

Tag koncomu seng lagi golek HP anyar!.

Pengen tuku iPhone seng regone mulai 950ewuan tok?? Eits, penasaran nandi tukune? kuy mampir ae langsung nang @wonderlandvalen ! Nang kene pusate iPhone Second paling lengkap & original! Kualitase terjamin, ono garansine, anti rekondisi anti refurbish! Regone mek mulai 950ewu tok! Lek kebukti gak ori, hpne iso mbok pek GRATIS! Eits gak mek iku tok, saben tuku nang kene langsung oleh tempered & case GRATIS! Gratis pindah data, nggawe apple id & diajari sampe iso! Lengkap pol kan? Kepo sek ae regone nang ngisor: iPhone 5C : 16GB: 950 32GB: 1.350 iPhone 6: 16GB : 2.400 64GB : 2.650 iPhone 6S: 64GB : 3.100 128Gb : 3.900 iPhone 7: 32GB : 4.400 128GB : 4.900 iPhone 7+ 32GB: 6.000 128GB: 6.700 Saliyane iku ono pisan iPhone 8, 8+, X, XS Max! Pricelist lengkape ono nang instagrame, dadi langsung ae follow instagram @wonderlandvalen ! Store: Jl.Sutorejo Tengah IV no 4 Blok AA26 (Cidek Kampus C Unair & ITS) Tlp: 0821.4000.9092 ____________ Tag koncomu seng lagi golek HP anyar! ...

[Ono panggon piknik anyar nang Suroboyo!] Pengen ngerasakno piknik nang panggon seng suasane bedo & fresh? mending mampir ae nang @fruts99! Opo maneh saiki pindah nang panggon anyar seng luwih ombo & nyaman!

Gawe seng durung ngerti, @fruts99 iki panggon mangan unik seng duwe tema dewe-dewe per ruangane! Menu panganan & ngombene macem-macem, kabeh serba buah & full colour. Soal rego sek aman nang kantong pol!

Fasilitas
- ac room
- free wifi
- smoking room
- vip room
- picnic room
- 50 colokan
- 150 menu
- birthday decoration (reservasi)
- mushola
- toilet
- baby chair
- games
- parkir ombo

Lek pengen ngadakno acara koyok ulang taon, anniversary, arisan, meeting, reuni, sampe wedding nang kene iso! Pengen di dekor pisan yoiso, tenang ae regone kejangkau kok!

Info lengkap follow instagram @fruts99

FRUT'S cafe
Jl. Raya Ngagel Jaya no 86 (Seberang toko buku uranus )
Jam buka:
Senin - kamis 11.00-22.00
Jumat 14.00-22.00
Sabtu - minggu 11.00-23.00
________________

Tag koncomu seng pengen mbok jak mangan nang kene!.

[Ono panggon piknik anyar nang Suroboyo!] Pengen ngerasakno piknik nang panggon seng suasane bedo & fresh? mending mampir ae nang @fruts 99! Opo maneh saiki pindah nang panggon anyar seng luwih ombo & nyaman! Gawe seng durung ngerti, @fruts 99 iki panggon mangan unik seng duwe tema dewe-dewe per ruangane! Menu panganan & ngombene macem-macem, kabeh serba buah & full colour. Soal rego sek aman nang kantong pol! Fasilitas - ac room - free wifi - smoking room - vip room - picnic room - 50 colokan - 150 menu - birthday decoration (reservasi) - mushola - toilet - baby chair - games - parkir ombo Lek pengen ngadakno acara koyok ulang taon, anniversary, arisan, meeting, reuni, sampe wedding nang kene iso! Pengen di dekor pisan yoiso, tenang ae regone kejangkau kok! Info lengkap follow instagram @fruts 99 FRUT'S cafe Jl. Raya Ngagel Jaya no 86 (Seberang toko buku uranus ) Jam buka: Senin - kamis 11.00-22.00 Jumat 14.00-22.00 Sabtu - minggu 11.00-23.00 ________________ Tag koncomu seng pengen mbok jak mangan nang kene! ...

[Senja kota Suroboyo]
Gawe seng saiki rantau adoh teko Suroboyo, sepiro kangenmu pengen muleh/mbalik nang Suroboyo?
______________

Lokasi: sekitar Grahadi
Foto teko @much.alwi.hasan
______________.

[Senja kota Suroboyo] Gawe seng saiki rantau adoh teko Suroboyo, sepiro kangenmu pengen muleh/mbalik nang Suroboyo? ______________ Lokasi: sekitar Grahadi Foto teko @much.alwi.hasan ______________ ...

Sek nang Suroboyo, mek nang Ciputra world mall. Ono seng sering ngemall nang kene?
_______________

Foto teko @_dhillss
_______________.

Sek nang Suroboyo, mek nang Ciputra world mall. Ono seng sering ngemall nang kene? _______________ Foto teko @_dhillss _______________ ...

Gawe koen lanang-lanang seng lagi golek klambi mbois gawe saben dino utowo gawe mejeng, kuy kepo instagram @menvincom! Sst ono giveaway hadiahe shirt, polo shirt, sampe asus zenfone pisan!

Penasaran cara melu giveawayne? langsung ae follow instagram @menvincom!

#menvinformengiveaway
_______________

Tag koncomu seng lanang!.

Gawe koen lanang-lanang seng lagi golek klambi mbois gawe saben dino utowo gawe mejeng, kuy kepo instagram @menvincom ! Sst ono giveaway hadiahe shirt, polo shirt, sampe asus zenfone pisan! Penasaran cara melu giveawayne? langsung ae follow instagram @menvincom ! #menvinformengiveaway _______________ Tag koncomu seng lanang! ...

aslisuroboyo @aslisuroboyo - Instagram Hashtags mentions