#goldenmoment

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Therefore do not worry about tomorrow, for tomorrow will worry about itself. Each day has enough trouble of its own. Matthew 6:34 . . #blessed #thankful #sunset🌅 #sunset #skyporn #manado #nature #landscape #sky #likes #skyburn #travelphotograpy #traveling #followforfollow #pesonaindonesia #manadokota #sulut #exploreindonesia #imanado #sunsetlovers #wanderlust #sunsetlife #minut #instagram #wood #goldenmoment #indonesia #indonesiatimur #photooftheday #thankful #sulut #pesonaindonesia #skyporn #wood #skyburn #minut #travelphotograpy #imanado #sunset🌅 #sunsetlovers #followforfollow #sunsetlife #wanderlust #exploreindonesia #sunset #landscape #manadokota #traveling #photooftheday #likes #sky #indonesia #goldenmoment #instagram #indonesiatimur #blessed #nature #manado
- sunset time - # # #sunset #senja #goldenhour #baliescape #sunsetbali #goldenmoment #bali #traveller #travelphotography #beach #balibeach #surfing #derauvisual #xiaomi_id #xiaomi4x #enajoyinbali #landscape #destinationindonesia #destinasian #1000kata 📷 by : @wawwank #xiaomi_id #xiaomi4x #baliescape #senja #balibeach #derauvisual #enajoyinbali #sunsetbali #destinationindonesia #surfing #beach #1000kata #travelphotography #sunset #bali #landscape #traveller #goldenhour #goldenmoment #destinasian
If it costs you your Peace, it‘s too expensive! ©️Silke Enkelmann #freedom #peaceful #peace #silence #silenceinnature #season #autumn #autumncolors #forest #forestwalk #autumnleaves #leaves #trees #autumntrees #golden #goldenmoment #sunshine #backlight #beautiful #eyeemoninstagram #werbungdurchverlinkung #silkeenkelmann #sunbeams #backlight #autumn #autumnleaves #autumntrees #leaves #golden #werbungdurchverlinkung #season #silence #silenceinnature #sunbeams #freedom #eyeemoninstagram #silkeenkelmann #peace #peaceful #sunshine #autumncolors #goldenmoment #forest #forestwalk #trees #beautiful
•• la felicità nelle piccole cose •• 🐶🐾✨ #condivisione #mumandson #nalazete #goldenretriever #goldentime #goldenmoment #alwaysplaying #gioco #insieme #together #peluche #tantoamore #immenso #meraviglia #macosasiete #amoreinfinito #loyalty #happiness #mylife #mylove #lafelicitàindueocchieuntartufo #macosasiete #lafelicitàindueocchieuntartufo #peluche #meraviglia #together #goldentime #tantoamore #mylove #loyalty #nalazete #insieme #amoreinfinito #alwaysplaying #mylife #condivisione #happiness #gioco #mumandson #goldenmoment #immenso #goldenretriever
Lagi menikmati golden moment di golden age ny DzaQiandra nihh👶yg skrg lg sibuk ngoceh dgn sgla kosa kata kebayi an nya 😁 yg mulai star berkicau pukul 04:00 pagi dan itu rutin mungkin sngja yah bangunin emak bapaknya buat asholatu khoirum minannaum🤗😇 seandainya kita sbagai org dewasa bisa ngerti arti dari kicauan dia wahh mungkin seru yah hahaha dannn si bayik 7 bulan ini lagi kepo kepo nya sm hal hal baru seperti ngacak2 rumah sobek2 kertas lalu di makan ihhh horor kan 😱😬 pernah sekali waktu lagi msak tiba tiba dia udh di bawah kaki q, lagi mencoba jilatin selang gas 🙈bner2 gak d kasih meleng deh. Trus berkali kali jatuh dari kasur ( uhhhh ciannn) untung ksur nya no ranjang 😙belajar dri keseringan nya dia jatoh akhirnya skrg dia bisa mikir dan udh pinter turun sndri dri kasur yeayyyyy 👏👏👏good job nak tiap hari ada aj kemajuan belajar ny dan itu yg bikin bangga smua org tua pasti yah liat anak ny tumbuh jadi makin pintar. Meskipun qiandra lagi di landa batuk pilek plus kecapean kali yah karna dia super te daek cicing badan ny jadi g bulet lagi yaa bisa d bilang memanjang lah yah hahaha gpp nak penting kamu sehat ceria itu udh jadi kado manis dari allah buat kita😇🤗 hahhhh kamu skrg udh 7 bulan yahh. aku jadi ketagihan punya bayi lagi apa lagi klo dapet nya yg kaya kamu versi cewek wahhhhh matursuwun gusti 😀😊aku bhgia dngn segala keriweuhan ini meskipun mustahil banget klo aku bilang ini tidak melelahkan tpi ini pengalaman yang seru ap lagi sllu ad peran suami yg sllu siap membantu 😘😘 #mommydiary#goldenmoment#withmybaby#qiandra7bulan #withmybaby #qiandra7bulan #goldenmoment #mommydiary
Anemone’s Did you know that anemones Are in the buttercup family? They are known to have have brightly colored flowers. Anemones are wildly distributed In nurseries & then sold in potted plants. This anemone intriques me with its petal hanging partially in it’s beautiful flower face. I cannot look @ it & wonder if it went to a flower hair stylist for a new look. Do you think that they have flower stylist’s? Or maybe it just dislikes its petal hanging in its flower face? I doubt it but it’s a funny thought for the day.🙃😉😂 #MyMonet#Moment #albertinia #albertiniamuseum #goldenmoment #bit #bitxr #calelandlaurarose #calelandlaurarose #bitxr #moment #bit #goldenmoment #mymonet #albertinia #albertiniamuseum
#goldenmomentsfotografie #goldenmoment #love #liebe #liebe❤️ #wertvollezeit #goldenmomentsfotografia #goldenmomentsfotografie #familie #familia  #hombergefze #homberg  #schwalmstadt  #hessen #hombergefze #stadtallendorf #ziegenhain #treysa #love #familie #treysa #liebe #familia #wertvollezeit #goldenmomentsfotografie #stadtallendorf #liebe❤️ #hessen #hombergefze #goldenmomentsfotografia #homberg #goldenmoment #schwalmstadt #ziegenhain
Natures own magic - sometimes the backlight turns me into a black golden🐾☀️ #nelsonsgoldenlife #goldenlife #blackisthenewgolden #goldenisthenewblack #doglife #backlight #outdooradventure #goldensofinstagram #goldenretriever #outdoorlife #goldenbythesea #sunsetdog #goldenmoment #blackisthenewgolden #outdooradventure #goldenisthenewblack #goldenbythesea #nelsonsgoldenlife #goldenlife #doglife #goldensofinstagram #goldenmoment #sunsetdog #backlight #goldenretriever #outdoorlife
Sunrise paints the sky with pinks and the sunset with peaches. Cool to warm. So is the progression from childhood to old age..... . . . #sunrise #skyporn #manado #nature #landscape #sky #likes #skyburn #travelphotograpy #traveling #followforfollow #pesonaindonesia #manadokota #sulut #exploreindonesia #imanado #sunsetlovers #wanderlust #sunsetlife #minut #instagram #landscape #goldenmoment #indonesia #indonesiatimur #beach #photooftheday #nature #sulut #pesonaindonesia #skyporn #skyburn #minut #travelphotograpy #imanado #sunsetlovers #followforfollow #sunsetlife #wanderlust #exploreindonesia #sunrise #beach #landscape #manadokota #traveling #photooftheday #likes #sky #indonesia #goldenmoment #instagram #indonesiatimur #nature #manado
Off to a very special wedding. It was my first Swedish wedding to attend and I loved it. The countryside of Sweden has a very unique charm. I was honored to give a toast to the bride and groom and afterwards we danced the night away. So happy we shared this moment. #goldenmoment #jumpsuitlove #weddingoutfit #weddingguestdress #weddingguestbook #hochzeitsgast #soakedinluxury #soaked #swedishwedding #weddingday #curiousity #collectmoments #collectmemories #momenttoremember #happyweekend #celebratelife #celebratelove #weddingguest #swedishbrand #celebratelife #bemyguest #weddingbells #goldenjumpsuit #jumpsuit #timeforgold #sparkleoutfit #glamoutfit #weddingpose #autumnwedding #strikeapose #weddingguest #hochzeitsgast #happyweekend #weddingpose #celebratelove #sparkleoutfit #weddingoutfit #glamoutfit #timeforgold #collectmoments #swedishwedding #collectmemories #soakedinluxury #jumpsuit #jumpsuitlove #curiousity #momenttoremember #weddingbells #weddingguestbook #autumnwedding #weddingday #bemyguest #strikeapose #swedishbrand #soaked #goldenmoment #goldenjumpsuit #celebratelife #weddingguestdress

social media share