#jodoh

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Semoga harimu lebih berkah..sukses di atas rata-rata... . Jaga shalat 5 waktu sebagai pondasi.. . Allah berfirman dalam hadits qudsi, "Tidaklah seorang hamba terus menerus mendekatkan diri kepada-Ku dengan ibadah wajib dan sunnah, pasti Aku mencintainya. Dan, apabila Aku mencintainya, niscaya Aku akan membimbing pendengarannya yang dia gunakan untuk mendengar. Aku akan membimbing tangan yang dia gunakan. Dan, Aku akan membimbing kakinya yang dia gunakan untuk berjalan" (HR Al-Bukhari) . . Kalau kita ditanya apa arti Sunnah, pasti jawabannya : "kalau di kerjakan dpt pahala dan kalau tdk di kerjakan tdk apa2. . Padahal kalau kita selalu mengerjakan Shalat Sunnah Rawatib 12 rakaat, Allah menjanjikan rumah di Surga. Sesuai Hadits Shahih Riwayat Muslim. Yakin nih enggak apa² di tinggal? . Kalau kita selalu Shalat Sunnah Fajar, pahalanya lebih baik dari dunia dan seisinya..l Yakin nih enggak apa² ditinggal? . Seseorang yg selalu Shalat Tahajjud, Allah mdhkan urusannya, doa²nya terkabul dan Allah angkat derajatnya ke tempat yg terpuji. Bisa masuk Surga dan selamat dari adzab neraka dan dicatat sbg org yg berdzikir kpd Allah. Yakin nih enggak apa² ditinggal? Kalau kita selalu Shalat Dhuha 2 rakaat, itu sdh mencukupi sedekah 360 persendian dan Allah jamin rezekinya. Yakin nih enggak apa² ditinggal? Seseorg yg selalu Shalat ke Masjid, tiap langkahnya diangkat satu derajat dan dihapuskan satu dosa kecil sampai ia masuk Masjid. Apabila ia di dlm Masjid, akan dianggap mengerjakan Shalat selama menunggu hingga Shalat dilaksanakan, dan Malaikat terus mendoakannya. Yakin nih enggak apa² ditinggal? . Utk urusan Sunnah, seharusnya mulai saat ini di mindset kita bkn lagi "kalau di kerjakan dpt pahala, dan kalau tidak di kerjakan tdk apa²", tapi diganti menjadi "kalau di kerjakan akan DAPAT UNTUNG BESAR, dan kalau tdk di kerjakan akan RUGI BESAR . Klik Like ❤ , Komentar yg sopan Tag & share @.. . @sahabatsurga Media Inspirasi Islami #inspirasi #nasihat #tausiyah #hijrah #ceramah #dakwah #muslimah #hijab #kekinian #jomblo #ngaji #tobat #baper #khimar #ilmu #motivasi #pp #parenting #viral #jilbab #hidayah #islam #jodoh #vidgram #islam #muslim #muslimah #hijrah #hijrah #hijab #muslimah #ngaji #parenting #dakwah #viral #khimar #jodoh #jomblo #hidayah #nasihat #ilmu #kekinian #tobat #tausiyah #islam #baper #jilbab #muslim #pp #inspirasi #motivasi #ceramah #vidgram
LOLITA TOP BY BELLA AMMARA 💕 . Yang mana kurang bekenan nak beli or pakai jubah maklumlah dengan cuaca yang panas tak menentukan ni team Bella Ammara dah produce khas buat wanita2, gadis2 untuk mencuba produk baru top dari BA. Sesuai pakai pergi travel. Jangan risau kalau cuaca panas haa serlup kaa LOLITA TOP BY BELLA AMMARA pasti Sejuuuuuuuuk jah rasa 😋😍💯 . BA provide 3 colour for this tops which is DEEP MAROON, EMERALD GREEN and MUSTARD YELLOW ✅ semua warna ni boleh match up dgn any colour tudung🌸 . Tunggu apa lagi cpt grab harga RM89(exc postage) 😫 ws diana 0173778044 #bellaammara #bellaammaraonline #bellaammaraAgent #bellaammarapenang #bellaammaraseller #muslimah #jubahmuslimah #muslimahfesyen #hijab #jubahmurah #jubahcantik #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajumuslimah #isteri #jodoh #pantai #shortvacay #berkelah #OOTD #bellaammara #bellaammaraagent #bajumuslimah #hijab #berkelah #muslimah #jubahcantik #jodoh #jubahmuslimah #bellaammarapenang #isteri #shortvacay #bajurenangmuslimah #bellaammaraonline #muslimahfesyen #jubahmurah #bajurenang #pantai #ootd #bellaammaraseller
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @ittiba.id #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
...... 😊😊😊 . . . By : @dhianadhel_l . . . #sesicerita #ceritadriveronline #katabijak #katakatabijak #katakatacinta #katacinta #katakata #katamutiara #kataromantis #kataislamibijak #baperislamii #katakatamotivasi #katakataindah #katahati #quotes #quotesoftheday #pathdaily #pathdailyquote #cinta #jodoh #nikahyuk #nikahmuda #pasanganhalal #like #quotes #nikahmuda #pathdaily #katakataindah #pasanganhalal #like #jodoh #katahati #kataislamibijak #nikahyuk #katabijak #quotesoftheday #katakata #katamutiara #sesicerita #ceritadriveronline #katakatacinta #katacinta #kataromantis #cinta #katakatamotivasi #pathdailyquote #katakatabijak #baperislamii
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @ikhwan_unaaha #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @doa_muslimah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Lassy Top By Bella Ammara😍 . Asyik2 baju yg simple yang sama ja pakai pergi office org tengok pun tak menarik perhatian. Ha why not kita ubah sikit dengan try baju Lassy Top By BELLA AMMARA ni😭 love sangat kualiti kain yang flowy boleh match dgn seluar or skirt pun boleh so akan nampak lebih cantik and org pun tgok CONFIRM 💯 nak beli jugak 😍 . This top comes with 3 colour which is CHOCOLATE, DUSTY PINK and DARK BLUE. Pemilihan warna ni sangat sesuai dgn trend skrg. 🔥 CEPAT CEPAT CEPAT GRAB SATU HARGA RM89(exc postage) YA TUHAN HARGA MUR MUR GILA 😭 . Ws diana cepat 0173778044❤️ #bellaammara #bellaammaraonline #bellaammaraAgent #bellaammarapenang #bellaammaraseller #muslimah #jubahmuslimah #muslimahfesyen #hijab #jubahmurah #jubahcantik #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajumuslimah #isteri #jodoh #pantai #shortvacay #berkelah #OOTD #bellaammara #bellaammaraagent #bajumuslimah #hijab #berkelah #muslimah #jubahcantik #jodoh #jubahmuslimah #bellaammarapenang #isteri #shortvacay #bajurenangmuslimah #bellaammaraonline #muslimahfesyen #jubahmurah #bajurenang #pantai #ootd #bellaammaraseller
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @cahayaislamid #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @lemonmove #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
#islamituindah #islamindonesia #duniaislam #islam #rahmatallilalamin #agamaislam #menikah #uah #uas #ustadzabdulsomad #ustadzhananattaki #ustadzadihidayat #ustadkhalidbasalamah #ustadz #islamituindah #hijrah #taaruf #menikah #allah #cintaislam #jodoh #menikahmuda #hijrah #islamindonesia #cintaislam #uah #ustadz #agamaislam #ustadzhananattaki #jodoh #ustadzabdulsomad #uas #duniaislam #menikahmuda #taaruf #ustadkhalidbasalamah #islam #ustadzadihidayat #menikah #allah #islamituindah #rahmatallilalamin
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah by @suamikusurgaku #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Semoga bermanfaat . . Click like ❤ . Possitive comment . Tag and share ya sahabat fillah . . DM me if its ur pict or video🙇‍♂️ #ikhwan #akhwat #akadnikah #akad #menikah #taaruf #samawa #khitbah #jodoh #cinta #sayang #rindu #nadzhor #taarufindonesia #hijrah #niqobis #jomblo #jomblosampaihalal #jomblofiisabilillah #jomblohappy #sahabatsurga #hijarahcinta #pelaminan #pengantinmuslim #baper #indonesiatanpapacaran #muslimah #hidayah #hijrah #jomblosampaihalal #nadzhor #pengantinmuslim #taarufindonesia #jomblohappy #muslimah #samawa #sahabatsurga #pelaminan #jodoh #khitbah #jomblofiisabilillah #akad #jomblo #hidayah #hijarahcinta #taaruf #akhwat #ikhwan #niqobis #baper #menikah #rindu #akadnikah #cinta #indonesiatanpapacaran #sayang
Hai BA lovers ❤️ Bella Ammara bukan shj mengeluarkan mcm2 jenis jubah, tudung haaa BA pun dah release new collection pants BA which is BELLA STRIPES PANTS semestinya dari BELLA AMMARA . Harga RM59 (exc postage) 😍 . Untuk measurement diana dah selitkan so senang nak refer 👀 . Pants ni dikeluarkan 5 jenis wrna iaitu BLACK, BROWN, CREAM, DARK BLUE and MUSTARD BROWN ✨ loves sgt warna pants yng boleh match dgn any blouse or top, denim pun boleh . Jahitan getah yang kemas di bahagian pinggang. Light iron for those yang malas nak tonyoh2 iron tuh kuat2 🤭😋 . Haa tunggu apa lagi. Cepat order dengan diana yaa 0173778044 🔥❤️ #bellaammara #bellaammaraonline #bellaammaraAgent #bellaammarapenang #bellaammaraseller #muslimah #jubahmuslimah #muslimahfesyen #hijab #jubahmurah #jubahcantik #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajumuslimah #isteri #jodoh #pantai #shortvacay #berkelah #OOTD #bellaammara #bellaammaraagent #bajumuslimah #hijab #berkelah #muslimah #jubahcantik #jodoh #jubahmuslimah #bellaammarapenang #isteri #shortvacay #bajurenangmuslimah #bellaammaraonline #muslimahfesyen #jubahmurah #bajurenang #pantai #ootd #bellaammaraseller

social media share