#selamat

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Ada tiga steps yang senang gila nak make sure tangan korang rasa Umph. - 1) Hand Softener Bagi penghidratan serta-merta and kunci kelembapan. Tangan you akan rasa lembap berjam-jam walaupun dah cuci. Step ni penting jugak untuk make sure daki kita yang berkilo tu jadi lembut, so senang bila you nak sapu Scrub nanti, daki tu ikut tertanggal sekali. - 2) Smoothie Hand Scrub – Bersihkan kulit you semaksima mungkin. Jadi dia keluarkan daki yang dah pun lembut tadi. Tangan pun ikut mencerah. Boleh cuba sebelah tangan dulu, then the other hand. You comparelah. Best kan? Tangan pun rasa licin and lembut on the spot. You macam tertukar. Sutera atau tangankah ini? Gitu sekali impak dia. Bau pic. 3) Hand Cream – Ni apply lepas pakai Scrub. Pun hidrat serta merta and protect tangan dari segala jenis sinaran semulajadi yang ada. Spotlight tidak termasuk ya. - Jom dapatkan sekarang🤗 Satu set boleh tahan lebih kurang 6-7 bulan. Jimat, sebab you pakai 2x je seminggu. I harap clear lah ya. Step-by-step dah tu. Takpe tak faham bole whatsapp tanya. - Fiena, 018-9084709 Mary Kay Beauty Consultant 🇲🇾 #timewise3D #serum #clearproof #jerawathilang #selamat #botanical #marykay #marykayjb #cccream #motd #tutorial #cleanser #moisturizer #makeup #tipskecantikan #trusted #kulitcantik #kulitsihat #marawat #customerfeedback #beautytips #like4like #tumblr #foundation #lotion #lipstick #lipgloss #lipsbalm #beautiful #mineralpowder #botanical #tumblr #beautiful #moisturizer #serum #selamat #marawat #like4like #customerfeedback #lotion #lipsbalm #lipgloss #cccream #kulitcantik #tutorial #jerawathilang #kulitsihat #cleanser #makeup #foundation #marykayjb #lipstick #marykay #trusted #motd #tipskecantikan #mineralpowder #clearproof #beautytips #timewise3d
RAGAM ANAK!!!😇 Dulu dan Sekarang dh jauh sangat perbezaan lari melintang arus peredaran zaman..dah moden..Alaf Baru ... Xtvt kejar mengejar ketara terutama skali antara mak n anak2 *kerana Anak conteng dinding,pintu n lantai rumah*#sebabnya IQ mindanya tengah mengembang.. Hati mak2 meletup naik hangin hantu smuanya lengkap👻👻👹 Bila difikirkn senyum sorang2 lucu pulak kan...mana taknya anak petik suis amarah,bebelan n letusan gunung berapi..kikikiki.. Ishh Ishh ghasa menyesal plak dok bedal depa ni .. Alangkah baguihnya klu SABUN CHAMPACA ROSE ni jadi peneman suri dr dulu lagi kan senang xlah nk cuci nk sental bagai nk tercabut kepala bahu ... Sekarang ni x lagi anak nk lukis ka contiang dinding ka mak dh x kesah..pukul pun tidak marah pun tak apalagi xtvt kejar mengejar penat weiiyyhh.. Bahgia ghasanya dengan sabun nihh..Cuba skali semangat guna berkali2.Tak caya cubala mana tahu berkenaan terus jatuh hati.. PILIHAN YANG BIJAK SABUN CHAMPACA ROSE bkn 5 dlm 1 TETAPI SEMUA dlm 1... Nak taw info lebih lanjut pm sy dekat link wasap ni ye👇🏻👇🏻👇🏻 http://Sabunchampacaroseraisha.wasap.my #sabun #sabunchampacaroseInas #sabunpembasmikotorandegil #sabunbasuhbajusekolah #sabunserbaguna #SCR #putih #bersih #memukau #viral #tanpasental #sabunbasuhbajubaby #selamat #wangi #wangi #sabun #sabunpembasmikotorandegil #selamat #sabunbasuhbajusekolah #memukau #sabunbasuhbajubaby #bersih #putih #sabunchampacaroseinas #viral #sebabnya #scr #sabunserbaguna #tanpasental
PENANGAN V-HYGIENE YANG LUAR BIASA. . Orang perempuan ni kalau nak keluar dengan kawan kawan je mesti nak sentiasa rasa #fresh dan #ceria. Tambah pulak kalau masa ‘bulan mengambang’, mesti kulit jadi #kering dan gatal gatal kat bahagian ‘ehem’ tu. . . Bila dah gatal gatal, depan kawan kawan pun asyik nak tergaru garu je. Arghhh malunyaaaaa. . . Dah banyak jenis produk cuba gunakan. Tapi semuanya tak sesuai dengan kulit. Maklumlah kulit ni agak #sensitif. Tambah lagi pada bahagian intim, mesti nak kan produk yang #terbaik dan #selamat. . . Namun sejak gunakan produk berkualiti dari Adleesya Beauty, tak sangka pulak penangan pencuci V-Hygiene ni lain macam dan sangat #Luar_Biasa. . . Info lanjut berkenaan produk women desire boleh dm atau wasap dengan terus klik link wasap di bio. . #vhygieneadleesyabeauty #AdleesyaBeauty #womendesiree #vhygienewomendesiree #pencucivagina #vhygiene #femininewashmurah#ketat #keputihan #sayajualonline #astrowarna #sayajualonline #femininewashmurah #astrowarna #selamat #ceria #vhygiene #ketat #adleesyabeauty #sensitif #terbaik #vhygieneadleesyabeauty #fresh #pencucivagina #keputihan #womendesiree #kering #luar_biasa #vhygienewomendesiree
Jazakallahu khair Ustadz @ustadzkhalid . . #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #jalan_sunnah #wanita #nafkah #orangtua #selamat #jalanjalan #ustadhussainyee #ustadzsyafiqbasalamah #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #lokerbatam #asiangames2018 #ilc #dakwah #dakwahislam #islam #dakwahtauhid #kajiansunnah #kajiansalaf #ustadzabdulsomad #sunnah #aswaja #pelangiislam #ceramah#ustadzadihidayat #akhwat #beraniberhijrah #jumat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ceramah #jalan_sunnah #ilc #selamat #dakwahislam #ustadzkhalidbasalamah #dakwah #aswaja #ustadzsyafiqbasalamah #kajiansalaf #orangtua #islam #akhwat #khalidbasalamah #jalanjalan #pelangiislam #lokerbatam #beraniberhijrah #sunnah #kajiansunnah #asiangames2018 #nafkah #ustadhussainyee #dakwahtauhid #ustadzabdulsomad #wanita #ustadzkhalid #ustadzadihidayat #jumat
Ustadz Khalid Basalamah Bagaimanakah parenting islami mengajarkan anak berjilbab sejak dini? Abi dan Ummi tentu telah mengetahui tentang hukum dari berjilbab bagi seorang muslimah. Ya, benar bahwa hukumnya ialah wajib. Hukum ini berlaku ketika anak perempuan telah mencapai masa balignya. Oleh sebab itu, dalam parenting islami, orang tua wajib mengajarkan anak untuk berjilbab. Namun, cara yang orang tua terapkan dalam mengajarkan anaknya untuk berjilbab seringkali belum tepat. Banyak orang tua yang baru mengajarkan anaknya untuk berjilbab ketika mereka sudah tumbuh menjadi dewasa. Apakah hal ini salah? Tentu tidak, tetapi belum tepat. Alangkah baiknya apabila orang tua mengetahui cara parenting islami untuk mengajarkan anak berjilbab sejak dini sehingga mereka dapat menerapkannya. Hal ini bertujuan untuk menumbuhkan rasa cinta sang anak terhadap jibabnya. Tak hanya itu, sang anak juga dapat mengetahui sedari dini bahwa jilbab ialah salah satu identitas dari seorang muslimah yang harus selalu mereka jaga. Tak hanya sekadar mengajarkan hal itu, orang tua juga harus memiliki kemampuan untuk melatih anak-anaknya berjilbab dalam kesehariannya. Dengan demikian, mereka akan terbiasa memakai jilbab sejak kecil dan kelak ketika mereka sudah dewasa, mereka tidak akan merasa asing lagi dengan jilbab. Judul full kajian: minhajul muslim Sumber artikel: https://abiummi.com/parenting-islami-mengajarkan-anak-berjilbab-sejak-dini/ #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #jalan_sunnah #wanita #nafkah #orangtua #selamat #jalanjalan #ustadhussainyee #ustadzsyafiqbasalamah #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #lokerbatam #asiangames2018 #ilc #dakwah #dakwahislam #islam #dakwahtauhid #kajiansunnah #kajiansalaf #ustadzabdulsomad #sunnah #aswaja #pelangiislam #ceramah#ustadzadihidayat #akhwat #beraniberhijrah #jumat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ceramah #jalan_sunnah #ilc #selamat #dakwahislam #ustadzkhalidbasalamah #dakwah #aswaja #ustadzsyafiqbasalamah #kajiansalaf #orangtua #islam #akhwat #khalidbasalamah #jalanjalan #pelangiislam #lokerbatam #beraniberhijrah #sunnah #kajiansunnah #asiangames2018 #nafkah #ustadhussainyee #dakwahtauhid #ustadzabdulsomad #wanita #ustadzkhalid #ustadzadihidayat #jumat
#Selamat ulang tahun untuk putriku tercinta,sudah tak terasa usiamu tujuh tahun,semoga menjadi anak yg soleha,& jadilah anak yg berbakti kepada org tua,semoga Allah memberikan kemudahan dalam mengejar cita-citamu,Aamiinn YRA #selamat
Lidahmu jangan kau biarkan menyebut kekurangan orang lain..... Sebab kau pun punya kekurangan dan orang lain punya lidah...... (imam syafii'i) #selamat siang🌞🌞 #aktiff,tpi jrng post #selamat #aktiff
" EN. SUAMI REQUEST KEBAYA MERAH ! " NAK AUUMMMMM!!!!!... Bila hari dah petang, wife dapat call dari en. Husben .. " Sayang i tau malam nie u mesti pakai Kebaya Merah ..okeyy " meremang bulu roma cik wife😲 Apasal tiba tiba laki aku nie? . Rupa rupanya en.hasben baru lepas terpandang janda baik satu office sarung kebaya merah... Body punya la tiptop putih melepakk pulak tuh😋 Bila nafsu mula menggelodak dalam jiwa tu yg rasa nak balik cepat jer 😍 . Tapi jangan lupa pulak, sebelum balik singgah mana2 dulu #spray siap2 . Takkan dah #order nak balik rumah macam tu jer😵 yang kat rumah tu dah sedia dengan #Kebaya merah.. Takkan nak layan #10minit jer bagi la happening skit. Kurang2 pun 45minit dalam tangan ,...barulah syokkk! . #So nak guna Spray apa supaya lamaaa++💪💪 💦 . Pernah tak dengar #spray paling viral kat malaysia nie? Memang merecikkk Khas utk #Malam Jumaat Korang😍😘 #Selamat Bermalam jumaat yer.. .. Hati hati brO , seram pulak nak layan #Kebaya Merah malam nie😝 Dapatkan.. #Harga Promosi #FreeGift menanti Kondom berduri tapi tidak berdarah... #malam #spray #so #harga #order #selamat #kebaya #10minit #freegift
Nevada type of wedding reception.... #homegoods #homedesignapp #hgtv #hgtvdreamhome #interiordesigner #homedecor #decorations #decor #redecorating #decorate #staging #homestaging #worldmarket #furniture #wallart #homeinterior #playwithWestElm #DWR #KathyKuoHome #Sobu #Selamat #TaylorBurke #Wisteria #Apt2B #POLaRT #UnitedStrangers #CynthiaRowley #SerenaandLily  #Arhaus # Pacific #PacificGreen #redecorating #furniture #apt2b #homedesignapp #hgtv #selamat #wisteria #playwithwestelm #taylorburke #decorate #arhaus #staging #decor #pacificgreen #serenaandlily #hgtvdreamhome #polart #wallart #interiordesigner #homeinterior #homestaging #homedecor #kathykuohome #homegoods #worldmarket #sobu #unitedstrangers #dwr #cynthiarowley #decorations
# Cozy #homegoods #homedesignapp #hgtv #hgtvdreamhome #interiordesigner #homedecor #decorations #decor #redecorating #decorate #staging #homestaging #worldmarket #furniture #wallart #homeinterior #playwithWestElm #DWR #KathyKuoHome #Sobu #Selamat #TaylorBurke #Wisteria #Apt2B #POLaRT #UnitedStrangers #CynthiaRowley #SerenaandLily  #Arhaus # Pacific #PacificGreen #redecorating #furniture #apt2b #homedesignapp #hgtv #selamat #wisteria #playwithwestelm #taylorburke #decorate #arhaus #staging #decor #pacificgreen #serenaandlily #hgtvdreamhome #polart #wallart #interiordesigner #homeinterior #homestaging #homedecor #kathykuohome #homegoods #worldmarket #sobu #unitedstrangers #dwr #cynthiarowley #decorations
#homegoods #homedesignapp #hgtv #hgtvdreamhome #interiordesigner #homedecor #decorations #decor #redecorating #decorate #staging #homestaging #worldmarket #furniture #wallart #homeinterior #playwithWestElm #DWR #KathyKuoHome #Sobu #Selamat #TaylorBurke #Wisteria #Apt2B #POLaRT #UnitedStrangers #CynthiaRowley #SerenaandLily  #Arhaus # Pacific #PacificGreen #redecorating #furniture #apt2b #homedesignapp #hgtv #selamat #wisteria #playwithwestelm #taylorburke #decorate #arhaus #staging #decor #pacificgreen #serenaandlily #hgtvdreamhome #polart #wallart #interiordesigner #homeinterior #homestaging #homedecor #kathykuohome #homegoods #worldmarket #sobu #unitedstrangers #dwr #cynthiarowley #decorations
#homegoods #homedesignapp #hgtv #hgtvdreamhome #interiordesigner #homedecor #decorations #decor #redecorating #decorate #staging #homestaging #worldmarket #furniture #wallart #homeinterior #playwithWestElm #DWR #KathyKuoHome #Sobu #Selamat #TaylorBurke #Wisteria #Apt2B #POLaRT #UnitedStrangers #CynthiaRowley #SerenaandLily  #Arhaus # Pacific #PacificGreen #redecorating #furniture #apt2b #homedesignapp #hgtv #selamat #wisteria #playwithwestelm #taylorburke #decorate #arhaus #staging #decor #pacificgreen #serenaandlily #hgtvdreamhome #polart #wallart #interiordesigner #homeinterior #homestaging #homedecor #kathykuohome #homegoods #worldmarket #sobu #unitedstrangers #dwr #cynthiarowley #decorations
#reveriebabe #reveriesquad #reverietouch #reverietouchns #reverietouchmelaka #rubbermask #rubbermasking #claymask #facialfacemask #homespa #facialspa #koreanfacemask #facemask #koreanskincare #letscantik #begorgeous #maskmurah #tipskecantikan #beauty #sihat #organik #selamat #nosideeffect #glow #glowing #glowmask #manjakandiri #spa #sihat #reverietouchmelaka #koreanfacemask #homespa #facemask #begorgeous #selamat #manjakandiri #spa #letscantik #claymask #glowmask #glowing #reverietouchns #facialfacemask #organik #rubbermask #beauty #tipskecantikan #glow #facialspa #rubbermasking #maskmurah #reveriebabe #reveriesquad #nosideeffect #koreanskincare #reverietouch
#Selamat Pagiiiii Dunia.. Kumenyambutmu dg Seuntai Senyum dan Sebait Doa. sambil ku mengucap Assalamualaikum.. Selamat Datang.. Kumenyambutmu dg Senyum 😊💗 #Jumat Barokah #Jumat HariyangIndah #Jumat PenghuluSegalaHari #selamat #jumat
#wisuda UMK kudus#18 oktober 2018#selamat ya mb winda atas kelulusan dng prstasi cumloude#bukan akhir dr perjuangan tp awal dr perjuangan yg sesungguhnya#sukses goodjob# . . . #rias wisuda#rias karnaval# #flawessmakeup#glowingmakeup# #rias pengantin muslim# #pengantin solo muslim# #pengantin paes ageng muslim# #pengantin adat kudus muslim# #pengantin sunda siger muslim# #pengantin solo putri# #pengantin jogja putri# #pengantin jogja paes ageng # #pengantin solo basahan# #pengantin paes ageng dodot# #pengantin jogja jangan menir# #pengantin sunda putri# #pengantin sunda siger# #wedding organizer# #bukan #pengantin #glowingmakeup #selamat #sukses #18 #wisuda #rias #wedding #flawessmakeup

social media share