#akubencikau medias

Posts tagged on #akubencikau

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Aku karap kau bahagia lah dengan si die sampai mampos.
#akubencikau.

Aku karap kau bahagia lah dengan si die sampai mampos. #akubencikau ...

En A kau memang pandai bermain dgn kata2..ingt ye apa yg dah ko buat tggl kan kesan luka terlalu dlm...
#akubencikau.

En A kau memang pandai bermain dgn kata2..ingt ye apa yg dah ko buat tggl kan kesan luka terlalu dlm... #akubencikau ...

Kenape kau buat aku macam ni..
Kau jahat _ _ _ _ _ n
#akubencikau.

Kenape kau buat aku macam ni.. Kau jahat _ _ _ _ _ n #akubencikau ...

Kunyah pelan2 pastu hadam!!! #mohonterasa #matilanak #akubencikau #akutakkacaukau.

Kunyah pelan2 pastu hadam!!! #mohonterasa #matilanak #akubencikau #akutakkacaukau ...

πŸ›οΈJUALAN GUDANG KARANGKRAF!!!
.
.
NOVEL BARU NAK JUAL MURAH-MURAH JE
.
Tajuk: Dejavu cinta
Penulis: Emma Maizura
Harga asal: RM26
HARGA NAK JUAL: RM10 JE!😊
.
.
πŸ“Œ Novel siap ada plastik seal (belum dibuka/dibaca)
πŸ“Œ Add RM10 utk postage
πŸ“Œ Slide for sinopsis
.
.
BERMINAT?
WASAP LINDA 0136526745
.
#karangkraf #novelmurah #novelcinta #novelmelayu #aisyasofea #dejavucinta #selagiadacinta #akubencikau #hinggahujungwaktu #novelseram #jualanmurah #jualangudang #kakinovel #novelbestseller #karangkraf #sayajualbuku #novelonline #sayajualnovel #sayajualmurah #novel.

πŸ›οΈJUALAN GUDANG KARANGKRAF!!! . . NOVEL BARU NAK JUAL MURAH-MURAH JE . Tajuk: Dejavu cinta Penulis: Emma Maizura Harga asal: RM26 HARGA NAK JUAL: RM10 JE!😊 . . πŸ“Œ Novel siap ada plastik seal (belum dibuka/dibaca) πŸ“Œ Add RM10 utk postage πŸ“Œ Slide for sinopsis . . BERMINAT? WASAP LINDA 0136526745 . #karangkraf #novelmurah #novelcinta #novelmelayu #aisyasofea #dejavucinta #selagiadacinta #akubencikau #hinggahujungwaktu #novelseram #jualanmurah #jualangudang #kakinovel #novelbestseller #karangkraf #sayajualbuku #novelonline #sayajualnovel #sayajualmurah #novel ...

Most Recent

berhenti la berharap wahai manusia πŸ˜‚ mmg niat kau nak bahagiakan aku tapi kalau hati aku dah tak de untuk kau pon tak guna jugak .. aku tak cakap bohong pasal soal hati dan perasaan .. sape kita nak paksa seseorang untuk stay dalam hidup kita kalau orang tu mmg betul2 tak sudi ? okey if kau n dia bersama , tp dia tak bahagia dengan kau ? layan kau bukan mcm seorang kekasih , tak takecare pasal kau ? xde masa utk kau ? tak de langsung perasaan sayang , cinta & rindu tu ? haaa kau nak stay lg ??? ke kau mmg PENTINGKAN DIRI SENDIRI ????! sudah2 la tu berharap pada orang yg tak cintakan kau langsung .. mmg dalam hati kau cakap

berhenti la berharap wahai manusia πŸ˜‚ mmg niat kau nak bahagiakan aku tapi kalau hati aku dah tak de untuk kau pon tak guna jugak .. aku tak cakap bohong pasal soal hati dan perasaan .. sape kita nak paksa seseorang untuk stay dalam hidup kita kalau orang tu mmg betul2 tak sudi ? okey if kau n dia bersama , tp dia tak bahagia dengan kau ? layan kau bukan mcm seorang kekasih , tak takecare pasal kau ? xde masa utk kau ? tak de langsung perasaan sayang , cinta & rindu tu ? haaa kau nak stay lg ??? ke kau mmg PENTINGKAN DIRI SENDIRI ????! sudah2 la tu berharap pada orang yg tak cintakan kau langsung .. mmg dalam hati kau cakap "takpe lama2 perasaan sayang dia utk aku akan kembali jugak" weh hati manusia mmg kita x dapat nak baca .. tp percaya la kalau dia betul sayangkan kau , kau takkan terhegeh2 mcm tu .. sbb mesti dia x sampai hati tngok org yg dia sayang terhegeh2 bagai .. mesti dh lama dia accept kau balik kan ? haa otak kau letak mana do ? nie dh berbulan dh .. dia langsung x pedulikan pasal kau tp kau tu je yg MURAH sangat .. MOHON LA TERASA ! #akubencikau ...

[ AKU BENCI KAU! ]

Price : RM 11 (exclude postage)

#prelovednovel #novel #akubencikau #novelmurah
Click for more info ☝️☝️.

[ AKU BENCI KAU! ] Price : RM 11 (exclude postage) #prelovednovel #novel #akubencikau #novelmurah Click for more info ☝️☝️ ...

Ada aku kisah #akubencikau.

Ada aku kisah #akubencikau ...

Novel preloved. 
Aku Benci Kau! by Rabihah Nur Ridhuan. 
Condition 8.5/10. 
RM10 exclude postage.
#rabihahnurridhuan #akubencikau #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelmurah #novelmalaysia #novelmelayu #novelmelayumurah #prelovedmalaysia #prelovedmurahmalaysia.

Novel preloved. Aku Benci Kau! by Rabihah Nur Ridhuan. Condition 8.5/10. RM10 exclude postage. #rabihahnurridhuan #akubencikau #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelmurah #novelmalaysia #novelmelayu #novelmelayumurah #prelovedmalaysia #prelovedmurahmalaysia ...

Suwit tak aku @ainul83?
Bkn senang aku nk suap org tau,
Nk hrp ko suap aku?
20 hb ni la kot kan. 😘😘😘 Btw, ko xkesian aku ke,
Makin kurang kasih syg pasni,
Semua org nk pegi,
Tinggalkn aku ngn @iambulan (πŸ™ˆ) ,
Seksa tau seksa. 😒😒😒 #sheisleavingus
#youwillmissme
#imnotsadatall
#budaksombong
#akubencikau.

Suwit tak aku @ainul 83? Bkn senang aku nk suap org tau, Nk hrp ko suap aku? 20 hb ni la kot kan. 😘😘😘 Btw, ko xkesian aku ke, Makin kurang kasih syg pasni, Semua org nk pegi, Tinggalkn aku ngn @iambulan (πŸ™ˆ) , Seksa tau seksa. 😒😒😒 #sheisleavingus #youwillmissme #imnotsadatall #budaksombong #akubencikau ...

Comel sgt muka awk time ni @ainul83.

Hahahhaha.
🀣🀣🀣 #sheisleavingus
#youwillmissme
#imnotsadatall
#budaksombong
#akubencikau.

Comel sgt muka awk time ni @ainul 83. Hahahhaha. 🀣🀣🀣 #sheisleavingus #youwillmissme #imnotsadatall #budaksombong #akubencikau ...