#cakery

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Nutella Cheese tart maltesers 😍😍😍⠀ .⠀ Kalau sayang2 peminat maltesers syg boleh jadikan dia sebagai peneman awak 💋💋⠀ .⠀ Nutella Cheese tart mempunyai cheese yg gebu gabas & Diselimutkan dengan nutella untuk menutupi cheese 😋😋⠀ .⠀ Eerr belum habis lagi !! Selepas tu team memenuhkan malteser Di atasnya 😱😱 selepas itu di drizzle sekali dengan nutella 😂😂 ⠀ .⠀ Saiz 6" rm45⠀ Saiz 7" rm75⠀ Saiz 9" rm130⠀ .⠀ Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery ⠀ .⠀ Jom WALK IN ke cawangan:⠀ .⠀ HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery⠀ .⠀ No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34⠀ Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor⠀ Admin : 0166702000⠀ .⠀ @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ No 11 Block B, Jalan GC 3⠀ Persiaran Apec⠀ 63000 Cyberjaya ⠀ Admin : 014 6231060⠀ .⠀ @sabrina_bakery_kuantan⠀ .⠀ Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall),⠀ A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.⠀ Admin : 012-2323894⠀ .⠀ .⠀ Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2⠀ .⠀ .⠀ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe⠀ .⠀ .⠀ INFO: photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #cakepops #cakedecorating #mamasab #pavlova #cakes #agentsabrinabakery #cheese #romahterlajaklaris #gulacakery #cakesmash #cake #mamasabwarrior #secretrecipe #cutecake #cakeboss #cakery
Nutella Cheese tart maltesers 😍😍😍⠀ .⠀ Kalau sayang2 peminat maltesers syg boleh jadikan dia sebagai peneman awak 💋💋⠀ .⠀ Nutella Cheese tart mempunyai cheese yg gebu gabas & Diselimutkan dengan nutella untuk menutupi cheese 😋😋⠀ .⠀ Eerr belum habis lagi !! Selepas tu team memenuhkan malteser Di atasnya 😱😱 selepas itu di drizzle sekali dengan nutella 😂😂 ⠀ .⠀ Saiz 6" rm45⠀ Saiz 7" rm75⠀ Saiz 9" rm130⠀ .⠀ Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery ⠀ .⠀ Jom WALK IN ke cawangan:⠀ .⠀ HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery⠀ .⠀ No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34⠀ Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor⠀ Admin : 0166702000⠀ .⠀ @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ No 11 Block B, Jalan GC 3⠀ Persiaran Apec⠀ 63000 Cyberjaya ⠀ Admin : 014 6231060⠀ .⠀ @sabrina_bakery_kuantan⠀ .⠀ Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall),⠀ A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.⠀ Admin : 012-2323894⠀ .⠀ .⠀ Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2⠀ .⠀ .⠀ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe⠀ .⠀ .⠀ INFO: photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #cakepops #cakedecorating #mamasab #pavlova #cakes #agentsabrinabakery #cheese #romahterlajaklaris #gulacakery #cakesmash #cake #mamasabwarrior #secretrecipe #cutecake #cakeboss #cakery
Nutella Cheese tart maltesers 😍😍😍⠀ .⠀ Kalau sayang2 peminat maltesers syg boleh jadikan dia sebagai peneman awak 💋💋⠀ .⠀ Nutella Cheese tart mempunyai cheese yg gebu gabas & Diselimutkan dengan nutella untuk menutupi cheese 😋😋⠀ .⠀ Eerr belum habis lagi !! Selepas tu team memenuhkan malteser Di atasnya 😱😱 selepas itu di drizzle sekali dengan nutella 😂😂 ⠀ .⠀ Saiz 6" rm45⠀ Saiz 7" rm75⠀ Saiz 9" rm130⠀ .⠀ Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery ⠀ .⠀ Jom WALK IN ke cawangan:⠀ .⠀ HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery⠀ .⠀ No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34⠀ Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor⠀ Admin : 0166702000⠀ .⠀ @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ No 11 Block B, Jalan GC 3⠀ Persiaran Apec⠀ 63000 Cyberjaya ⠀ Admin : 014 6231060⠀ .⠀ @sabrina_bakery_kuantan⠀ .⠀ Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall),⠀ A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.⠀ Admin : 012-2323894⠀ .⠀ .⠀ Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2⠀ .⠀ .⠀ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe⠀ .⠀ .⠀ INFO: photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #cakepops #cakedecorating #mamasab #pavlova #cakes #agentsabrinabakery #cheese #romahterlajaklaris #gulacakery #cakesmash #cake #mamasabwarrior #secretrecipe #cutecake #cakeboss #cakery
Никогда не надоест ягодный венок, ведь сколько кондитеров - столько и его вариантов 🍒🍓 Автор @masha__mashyta • • • • • #tortovna #идеиторта #декорторта #украшениеторта #детскийторт #торт #тортик #тортнадр #тортназаказ #тортмосква #тортспб #тортминск #торткиев #лучшиеторты #conditer #кондитер #капкейки #торткемерово #свадебныйторт #cakedecorating #cakery #decor #baking #chocolatecake #dessert #cakes #ideas #weddingcake #bestcakes #bestcakes #cakedecorating #baking #украшениеторта #decor #tortovna #cakes #тортнадр #conditer #капкейки #торткиев #тортик #свадебныйторт #тортминск #кондитер #идеиторта #торткемерово #детскийторт #лучшиеторты #торт #декорторта #weddingcake #dessert #chocolatecake #тортспб #ideas #тортназаказ #тортмосква #cakery
Fixing cars in style 🚙 #cars #carmechanic #cake #cakedecorating #cakes #cakesofinstagram #cakesmash #cakelife #cakeboss #cakery #cakesmash #cakestyle #cakedecorator #baker #bakers #baking #bakingcake #bakingacake #polishbaker #inspire #themecakes #cakelife #cakedecorating #baker #carmechanic #baking #bakingcake #cakes #cakestyle #themecakes #cakesmash #cake #cakedecorator #inspire #polishbaker #cakesofinstagram #cars #bakers #cakeboss #bakingacake #cakery
Nutella Cheese Cake is done ❗❗❗❗❗ Tebalnyaa layer nutella tu 😍😍 . Nutella cheese cake diberi nama .. setiap lapisan mempunyai cita rasa sendiri 🤗🤗 . CRUST OREO + CHEESE + NUTELLA .. pewhhhh sayang2 rasa laa dulu 🤣 . Esok last oder yee Pm atau wasap saya sekarang sebelum close oder www.wasap.my/60172542431/nakoderkekmamasab . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #cakedesign #cakepops #birthdaycake #cakedecorating #mamasab #pavlova #cakes #agentsabrinabakery #cheese #cakedesigner #romahterlajaklaris #gulacakery #cakecakecake #cakesmash #cake #mamasabwarrior #chocolatecake #cakelover #tempahankek #secretrecipe #cakelove #cutecake #cakeboss #cakery #cakeshop
👉Double taf if you like this 👉Follow @sarahfood12 for more ↪️GET YOURS IN BIO 🚨 - - - - - - - - #cakeideas #cakestyle #halloweencooking #cakephotography #cake🎂 #lavacake #cakery #cakebirthday #cakeinspiration #caked #cakegram #cakeofinstagram #cakestand #cakeporm #cakelife #cakejakarta #cakedecor #cakesofig #caketoppers #cakevideo #caketable #cakep #cakes🎂 Crédit @tasty.bae #caked #cakelife #cakeinspiration #cakejakarta #cakestand #halloweencooking #cakegram #cakephotography #cakestyle #cakebirthday #lavacake #cakevideo #cakeporm #cakedecor #cakep #cakes🎂 #caketable #cakeofinstagram #cakeideas #caketoppers #cakesofig #cake🎂 #cakery
So a wife decided to surprise her husband with this gift box with a bow,Smarties, and m&m. It's also their wedding anniversary,so we here at ubb cakes are wishing them all the best and many more beautiful years ahead filled with God's favour. . . .#birthday#cakesfornen#fondant#fondantcakes#cakesinabuja#birthdaycakes#abujafct#abuja#nigeria#naijabusiness#naijabaker#abujabaker#abujcakes#foodie#baked#cakery#bakery#naijabrandchic#maitama#cekebrationcakes#celebration#abujawives#abujamums#abujamoms#abujaevents#beautifulcakes #celebration #naijabaker #birthday #abujamums #foodie #fondantcakes #abujcakes #abujabaker #cakesinabuja #abujawives #fondant #abujamoms #beautifulcakes #baked #birthdaycakes #cakesfornen #bakery #nigeria #abujafct #naijabrandchic #maitama #naijabusiness #cekebrationcakes #abuja #cakery #abujaevents
Mango cheesecake fresh from mangor puree tau, not cordial botol taauu 😍 untuk topping atasnya, mango puree kami menggunakan buah mango special petik dari ladang mango mama 😋😋 . Rm15 Rm15 Rm15 . Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Jom WALK IN ke cawangan: . HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . @sabrina_bakery_kuantan . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. Admin : 012-2323894 . . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek . . INFO: photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #cakedesign #cakepops #birthdaycake #cakedecorating #mamasab #pavlova #cakes #agentsabrinabakery #cheese #sayajualkek #cakedesigner #romahterlajaklaris #gulacakery #cakecakecake #cakesmash #kekkawin #cake #mamasabwarrior #chocolatecake #cakelover #tempahankek #secretrecipe #cakelove #cutecake #cakeboss #cakery #cakeshop
She said YES 💍 . . . . #cake #ring #prsten #ringcake #djevojackavecer #djevojacka #torta #red #roses #white #cream #foodart #yummy #chocolate #whitechocolate #bacheloretteparty #cakedecorating #cakedesign #cakery #cakeidea #cakeart #cakepics #bachelorette #pink #bridetobe #makarska #fantazija #cakedesign #fantazija #cakeart #cakedecorating #white #yummy #pink #bridetobe #cream #prsten #whitechocolate #foodart #bacheloretteparty #cakeidea #djevojacka #cakepics #cake #makarska #ring #djevojackavecer #ringcake #roses #bachelorette #chocolate #torta #red #cakery
Children's day cake 😍🎂👧 #cakestagram #cakesofinstagram #cakeoftheday #instacake #instadesign #foodphotograpy #chocolatecake #cakery #cakedecoration #cakedesign #cakeinspo #cakeideas #instafood #dessertgoals #dessert #foodstyle #designercakes #cakevideos #cakedecorating #cakelove #buttercream #childrensday #childrendaycake #rufflecake #pearlcake #wish_sweet_treats #cakedesign #childrendaycake #instafood #cakedecorating #instadesign #foodphotograpy #dessertgoals #wish_sweet_treats #cakevideos #cakestagram #designercakes #cakeinspo #pearlcake #rufflecake #cakeideas #buttercream #chocolatecake #cakesofinstagram #dessert #cakelove #cakeoftheday #childrensday #instacake #cakedecoration #foodstyle #cakery
KEK COMEL PALING LARIS YANG MENGUSIK JIWA ANAK- ANAK PARA IBU😘💋💋⠀ .⠀ Kenapa ibu ibu perlu dapatkan kek comel paling laris dari Sabrina Bakery ni?⠀ [+] Anak anak tidak lagi menangis inginkan kek kegemaran.⠀ [+] Tak perlu pre order seminggu dua minggu. Seawal 2 hari boleh dapatkan kek comel ni⠀ [+] Delivery via agent Dan runner super laju terus ke hati anak anak para ibu!⠀ .⠀ .⠀ Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .⠀ Jom WALK IN ke cawangan:⠀ .⠀ HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery⠀ .⠀ No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34⠀ Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor⠀ Admin : 0166702000⠀ .⠀ @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ No 11 Block B, Jalan GC 3⠀ Persiaran Apec⠀ 63000 Cyberjaya⠀ Admin : 014 6231060⠀ .⠀ @sabrina_bakery_kuantan⠀ .⠀ Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall),⠀ A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.⠀ Admin : 012-2323894⠀ .⠀ .⠀ Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2⠀ .⠀ .⠀ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #gulacakery #cakesmash #cakepops #cake #cakedecorating #mamasab #pavlova #mamasabwarrior #cakes #agentsabrinabakery #cheese #cutecake #cakeboss #cakery #romahterlajaklaris
KEK COMEL PALING LARIS YANG MENGUSIK JIWA ANAK- ANAK PARA IBU😘💋💋⠀ .⠀ Kenapa ibu ibu perlu dapatkan kek comel paling laris dari Sabrina Bakery ni?⠀ [+] Anak anak tidak lagi menangis inginkan kek kegemaran.⠀ [+] Tak perlu pre order seminggu dua minggu. Seawal 2 hari boleh dapatkan kek comel ni⠀ [+] Delivery via agent Dan runner super laju terus ke hati anak anak para ibu!⠀ .⠀ .⠀ Jom tengok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .⠀ Jom WALK IN ke cawangan:⠀ .⠀ HQ Petaling Jaya @sabrina_bakery⠀ .⠀ No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34⠀ Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor⠀ Admin : 0166702000⠀ .⠀ @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ No 11 Block B, Jalan GC 3⠀ Persiaran Apec⠀ 63000 Cyberjaya⠀ Admin : 014 6231060⠀ .⠀ @sabrina_bakery_kuantan⠀ .⠀ Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall),⠀ A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur.⠀ Admin : 012-2323894⠀ .⠀ .⠀ Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2⠀ .⠀ .⠀ #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #gulacakery #cakesmash #cakepops #cake #cakedecorating #mamasab #pavlova #mamasabwarrior #cakes #agentsabrinabakery #cheese #cutecake #cakeboss #cakery #romahterlajaklaris

social media share