#edp

Photos + Videos + Location + Profile + Media

-MELURE PERFUME- Cara terbaik menjaga Wangian. Simpan wangian pada suhu bilik. . Elakkan daripada suhu yang terlalu panas atau terlalu sejuk. . Jom berwangian2 dengan Melure Perfume hari ini.😍 . For Oder Whatsapp ke-601118855969 . #edp #hargajimat #mewangidihati #hargajimat #edp #mewangidihati
RF Fragrance Chanel de Bleu ⠀⠀ One of our bestseller. Fresh and musky smell. Sesuai untuk lelaki yang bergaya dan sado 😝 ⠀⠀ #RFFRAGRANCE #NO1FRAGRANCE #perfume #fragrance #perfumetahanlama #eaudeparfum #perfumemurah #parfum #perfumeoftheday #minyakwangi #perfumelover #perfumebar #tahanlama #paris #fragrantica #perfumemesrasolat #instadaily #basenotes #love #chanel #perfumelovers #edp #dropshipmalaysia #perfumes #chanel #sekalisemburteruspadu #moodrepublik #berbaloi #exclusive #penang #chanel #perfumes #exclusive #perfume #fragrance #instadaily #minyakwangi #basenotes #perfumetahanlama #tahanlama #moodrepublik #rffragrance #no1fragrance #paris #parfum #perfumemesrasolat #perfumelover #edp #perfumebar #dropshipmalaysia #sekalisemburteruspadu #perfumelovers #penang #perfumemurah #fragrantica #perfumeoftheday #eaudeparfum #love #berbaloi
Hi, lovelies! We are now at Magnolia Garden Market. Our booth is located at blue zone, Publika. Come and try our range of frangrance or say hi if you are around. ☺️ . . . #potd #loveatfirstscent #OLFAC3 #perfumecollection #bazaarmalaysia #bazaar2018 #unique #love #tender #perfume #fragrance #EDP #igkl #instagood #diy #perfumemaking #fragrancemaking #perfumes #diyhome #allnatural #goodvibes #scent #rayabazaar #eaudeparfume #ismellgreat #fragranceoftheday #fragrancelover #publika #perfumes #tender #publika #perfume #fragrance #perfumemaking #perfumecollection #olfac3 #scent #edp #fragrancemaking #bazaar2018 #rayabazaar #goodvibes #fragranceoftheday #potd #fragrancelover #diyhome #unique #instagood #allnatural #bazaarmalaysia #igkl #eaudeparfume #diy #love #ismellgreat #loveatfirstscent
. ♥ ( POTION ) ◆ BY : DSQUARED ◆ SIZE : 100ml & 50ml ◆ EAU DE PARFUM ◆ RELEASE DATE : 2011 ◆ FOR MEN ♥ ادکلن دسکوارد پوشن ◆ دارای رایحه گرم و تلخ ◆ نت اولیه : برگ نعناع قرمز، گلپر، آویشن ◆ نت میانی : گلبرگ، فلفل سیاه، عصاره کوشاد، چوب دارچین غلیظ شده ◆ نت پایانی : چوب کشمیر، مشک، نعناع هندب، عنبر . ■■ فروشگاه رایحه تنها نمایندگی رسمی برند دسکوارد در تندیس سنتر ■■ . #PERFUME #FRAGRANCE #COSMETICS #SCENT #NEW #DSQUARED#POTION#EDP#MEN #IRAN #TEHRAN #TAJRISH #RAYEHE #بو #پرفیوم #عطر #ادکلن #ادکلن_مردانه #عطر_زنانه #آرایشی #بهداشتی #ادوپرفیوم#اورجینال #اصل_بخریم #ایران #تهران #تجریش #رایحه#جدید#بانو ● تجریش - تندیس سنتر - طبقه اول - واحد : 159،161 تلفن : 22745060 #بانو #iran #اصل_بخریم #perfume #fragrance #بهداشتی #potion #آرایشی #scent #عطر_زنانه #اورجینال #تهران #edp #پرفیوم #عطر #ادکلن_مردانه #men #cosmetics #tehran #تجریش #dsquared #جدید #بو #رایحه #rayehe #ایران #tajrish #ادکلن #ادوپرفیوم #new
Posto.. Postoo...posto ..Tq kak Rin sudi membeli belah dgn saya dan terima kasih kepada customer2 saya tersayang yg sgt SABAR....pos dan beli sampul untuk pos lagi dan lagi dan lagi...Alhamdulillah Syukur PadaMu Ya Allah Yang Maha Pemberi Rezeki...❤ ❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤ #montcabanaperfume #zulariffin #farahnabilah #mummysharkdaddyshark #beautiful #handsome #Allahknowsbest #wangitahanlama #wangiancinta #perfumeviral #perfume #EDP #international #kualalumpur #tokyo #london #TitianCinta #UmayrHarris #RahadatulAisy #AnugerahTelenovela2018 #ZulFawaa #kawanrapat #friendshipforever #HantuKakLimah #EncikSolihin #ogos2018 #KakLongMontCabana #sayagunasayajual #anugerahtelenovela2018 #hantukaklimah #international #farahnabilah #perfume #handsome #wangiancinta #titiancinta #mummysharkdaddyshark #enciksolihin #allahknowsbest #kaklongmontcabana #perfumeviral #umayrharris #wangitahanlama #zulfawaa #edp #sayagunasayajual #rahadatulaisy #montcabanaperfume #kawanrapat #ogos2018 #zulariffin #friendshipforever #beautiful #kualalumpur #london #tokyo
Saquon out here doing hill workouts in the middle of the night, grind way💪🏿💪🏿💪🏿 - - Ignore below ⁉️ @giantscentre @nygiants @bigblue_highlights @bbvgiants @bleedbigblue @finesse_god_gettleman @objrnation @giantsnation1.0 @obj @nygiants @licenseplateguy @giantshq #giants #puppies #clickbait #pornovideo #views #goals #edp #bigboobsgirls #moreclickbait @sebastian.swenty #cowboys #help #trump #memes #football #boonkgang #hoodclips #whatchout #dankmemes #fückgirls #fuckthecowboys #nfl #pewdipie #youtuber #ricegum #wolfyraps #gaymemesforgaychildren #clickbait #memes #nfl #trump #puppies #wolfyraps #pewdipie #giants #edp #ricegum #hoodclips #fuckthecowboys #fückgirls #moreclickbait #football #goals #pornovideo #boonkgang #dankmemes #cowboys #gaymemesforgaychildren #youtuber #views #bigboobsgirls #whatchout #help
MASIH TERCARI CARI PERFUME UNTUK UOLLSSS GUNA HARI2?? JOM TRY M.O.S PERFUME!! 😍 . Sebab apa mesti pilih M.O.S Perfume?? Haa salah satu nya perfume ni diinspirasi dari haruman berjenama antarabangsa uollss.. Ada macam2 pilihan bauan untuk lelaki & wanita 😘 . KEISTIMEWAAN M.O.S PERFUME : . ✔ Harga "Super berbaloi" yang mampu milik..bukan RM 65.. Bukan RM55...Jeng Jeng Jeng ☺️ ✔ Produk bumiputra. ✔ Mesra Solat. ✔ Stok Sedia Ada. ✔ Menepati citarasa & permintaan ramai. ✔ EDP Wangian berkualiti GRED Premium. ✔ Tahan lama (>12 Jam). ✔ Botol yang menarik dan mudah di bawa ke mana-mana. ✔ Didatangkan dgn 3 pilihan Isipadu: 10ml & 30ml ✔ Haruman Inspirasi dari pelbagai jenama perfume ANTARABANGSA. . Haaa kalau teringin tu.. boleh dapatkan M.O.S PERFUME di semua outlet myonlineshopes yang berdekatan ataupun boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my 😘 . Utk banyak lagi info boleh whatsapp hotline di 📱0108408600 . . #myonlineshopes #mosperfumes #setandingjenamaantarabangsa #inspiredperfume #mampumilik #EDP #mesrasolat #InspiredForAll #miri #bintulu #sarawak #brunei #setandingjenamaantarabangsa #mampumilik #inspiredforall #mosperfumes #myonlineshopes #sarawak #mesrasolat #miri #bintulu #edp #inspiredperfume #brunei
Sabahınız xeyirli olsun! ❤ #larose #edt #qadin #yay #serfeli #edp #dolce #azerbaijan #baku #aztagram #online #perfume #parfums #endirimler #atomayzer #orijinal #fragrance #maraqli #hediyyelik #happiness #sensuality #moda #larosefragrance #larosefragrances #laroseparfum #laroseaz #online #larosefragrance #perfume #serfeli #fragrance #larose #maraqli #qadin #edp #moda #orijinal #aztagram #edt #azerbaijan #yay #happiness #laroseaz #hediyyelik #endirimler #baku #larosefragrances #atomayzer #laroseparfum #parfums #dolce #sensuality
Amazing, great job Steve Tish u a real one for this!! I’m back btw now - - Ignore below ⁉️ @giantscentre @nygiants @bigblue_highlights @bbvgiants @bleedbigblue @finesse_god_gettleman @objrnation @giantsnation1.0 @obj @nygiants @licenseplateguy @giantshq #giants #puppies #clickbait #pornovideo #views #goals #edp #bigboobsgirls #moreclickbait @sebastian.swenty #cowboys #help #trump #memes #football #boonkgang #hoodclips #whatchout #dankmemes #fückgirls #fuckthecowboys #nfl #pewdipie #youtuber #ricegum #wolfyraps #gaymemesforgaychildren #clickbait #memes #nfl #trump #puppies #wolfyraps #pewdipie #giants #edp #ricegum #hoodclips #fuckthecowboys #fückgirls #moreclickbait #football #goals #pornovideo #boonkgang #dankmemes #cowboys #gaymemesforgaychildren #youtuber #views #bigboobsgirls #whatchout #help
Zul Ariffin- Duta Mont Cabana 💯 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mont Cabana ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ••••• ✅Parfume dalam kelas premium ✅Baunya unik dan tersendiri bukan inspired dari produk lain. ✅Setiap Semburan tahan sehingga 24 jam (bahkan lebih dari itu) ✅Harga yang berpatutan ✅Boleh dibawa Solat ✅Packaging yang cantik dan nampak mewah ✅Harga yang mampu milik dalam kelasnya ✅1 botol tahan 4 ke 5 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Utk tahan lagi lama sembur Mont Cabana ke tempat nadi anda dalam keadaan kulit lembap. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DAPATKAN SEKARANG . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk order ; • Whatsapp +60 13 485 2190 • Atau click link di bio kami untuk fast service ⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #montcabana #montcabanahq #officialmontcabana #exclusiveperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumeviral #perfumewangi #perfumeraya2018 #zulariffinfc #zulariffin #zulariffinskuad #zulariffinlover #noradanish #neelofa #aydajebat #jannanick #caprice #lokalahmy #dexandraperfume #eaudeparfum #edp #cosmetics #malaysia #moodrepublik #wakdoyok #neelofa #farahnabilah #lofatah #sayajualperfumemurah #minyakwangimurahmalaysia #perfumeoriginal #exclusiveperfume #farahnabilah #dexandraperfume #perfumeviral #montcabana #zulariffinskuad #caprice #wakdoyok #perfumelelaki #moodrepublik #sayajualperfumemurah #perfumewangi #edp #lokalahmy #officialmontcabana #zulariffinlover #malaysia #cosmetics #perfumeraya2018 #aydajebat #neelofa #lofatah #zulariffin #jannanick #zulariffinfc #eaudeparfum #minyakwangimurahmalaysia #montcabanahq #noradanish
Body mist variant parfum 250ml ini lebih awet dibanding body mist vs biasanya cuma 274.000!! Xo victoria seger bungaaa feminim banget wanginyaa💕 #vsbbwusa #vsindo #vsusa #jualvsbbw #bbwusa#bbwori #bbwindo #bathandbodyworks #jualvs#jualbbw #jualvs #jualori #jualparfume #victoriasecret #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretready #jualvs #jualbbw #jualbbwmurah #parfumeori #vanila #bodylotion #bbwori #vsori #bodymistbbw #vspinkoriginal #vsmurahbanget #bbwmurah#bbwmurahindo #bathandbodyworks #bodylotion #bodylotionbbw #edp #edpvs #bbwori #jualori #bodylotionbbw #bbwmurah #edpvs #victoriasecretori #victoriasecret #jualbbwmurah #vanila #vsmurahbanget #vspinkoriginal #vsbbwusa #vsindo #edp #jualbbw #jualvs #bbwindo #bathandbodyworks #bbwusa #victoriasecretoriginal #vsusa #bodylotion #parfumeori #vsori #bodymistbbw #victoriasecretready #jualvsbbw #bbwmurahindo #victoriasecretmurah #jualparfume
Chloe EDP 75ml โบว์ครีม ( Tester Box ) #น้ำหอมใหม่ ราคา 2,490฿ (Free EMS) ***โปรค่าส่งเฉพาะรายการนี้เท่านั้น . น้ำหอมสำหรับหญิงสาวผู้สง่างาม เปี่ยมด้วยพลังของความเซ็กซี่ที่แสนเย้ายวน ด้วยกลิ่นไอความหอมละมุนของมวลดอกไม้นานาพรรณ ที่รังสรรค์ความหอมหวานอย่างบรรจง ดุจความล้ำค่าแห่งสีทองอร่ามเพิ่มความสง่างามให้ติดตรึงใจทุกครั้งที่พร่าง พรม Chloe Eau De Parfum ได้รับแรงบันดาลใจจากการปรนนิบัติความงามที่คุ้นเคย ด้วยการรวบรวมแนวกลิ่นที่สัมผัสได้จากเครื่องสำอาง เพื่อให้ได้ซึ่งความหอมอันมีลักษณะที่โดดเด่นเป็นลักษณะเฉพาะ #ถูกและดี #ถูกบอกต่อ #ไว้ขายของห้ามรีวิวโว้ยย #ของขวัญวันเกิด #ของขวัญ #ของขวัญให้แฟน #ของมันต้องมี #ของถูกและดี #howtoperfect #ใช้ดีบอกต่อ #perfume #น้ำหอม #น้ำหอมใหม่ #น้ำหอมtester #น้ำหอมยุโรปแท้ #น้ำหอมขายดี #น้ำหอมแท้ราคาถูก #น้ำหอมแบรนด์เนม #น้ำหอมแท้ #chloethailand #chloe #chloeโบว์ครีม #โบว์ครีม #edp #chloeโบว์ครีม #น้ำหอมtester #ของขวัญ #ไว้ขายของห้ามรีวิวโว้ยย #น้ำหอม #น้ำหอมแท้ #perfume #ของขวัญวันเกิด #น้ำหอมแบรนด์เนม #โบว์ครีม #edp #chloethailand #ใช้ดีบอกต่อ #ของถูกและดี #howtoperfect #น้ำหอมใหม่ #ถูกและดี #น้ำหอมขายดี #ถูกบอกต่อ #chloe #น้ำหอมแท้ราคาถูก #น้ำหอมยุโรปแท้ #ของมันต้องมี #ของขวัญให้แฟน
The latest additions to my Mugler Family. Alien & Angel- Sunessence EDT Légère editions. Both contain the DNA of the Originals in the line, but with their own delicious identity. The Alien has a sweet, warm lemon vibe, it’s like summer sunshine. The Angel is uniquely light, fresh and bright, while still being undeniably a flanker. Both are scrumptious and joyful summer scents. ☀️☁️💫☁️☀️ * * * * #perfume #sotd #summer #sunshineinabottle #sunny #smile #edt #edp #fragrance #smellsogood #joy #perfumecollection #fragcomm #summersun #parfum #thierrymugler #mugler #alien #angel #joy #mugler #perfume #fragrance #angel #sunny #perfumecollection #summersun #edp #thierrymugler #parfum #smellsogood #sotd #smile #edt #alien #sunshineinabottle #fragcomm #summer
Haiiii ❤❤ Bvlgari Omnia Paraiba (travelsize) Cuzzz yg penasaran sama baunya dan yg belum punya boleh merapat ladiesss di @ongie_parfum . jungkook bts juga pakai ini lohh. oNLY 200rb #parfumbranded #parfumasli #parfumreject #parfummurah#parfumoriginal #parfumori #perfumeori #edp #parfumsegel rieropa #parfumrejectmurah #distributorparfum #tokoparfum #perfumeoriginal #orispore #parfumwanita#parfumpria #supplierparfum #jualparfum #parfumsegel #parfumunbox #marcjacobs #bvlgari #ysl#dolcegabana #212menparfume#victoriasecretmurah #bulgari #ck#jomalonemurah#parfumzara#jungkook #perfumeoriginal #parfumpria #parfumasli #212menparfume #parfumrejectmurah #parfumwanita #dolcegabana #supplierparfum #parfumreject #perfumeori #parfumori #parfumbranded #marcjacobs #parfumzara #tokoparfum #edp #distributorparfum #ck #parfumunbox #ysl #parfummurah #parfumsegel #jungkook #orispore #bvlgari #jualparfum #jomalonemurah #bulgari #victoriasecretmurah #parfumoriginal
Haiiii ❤❤ Ready ❤❤Versace Bright Crystal Absolu 50ml Wangi nya mewah, smooth, cocok di pake kapanpun. Yang suka aroma fresh and sweet must try lah pokoknya. Only 1pcs yaa CUMA 190rb dan Free Tester 1Pcs yaa . #parfumbranded #parfumasli #parfumreject #parfummurah#parfumoriginal #parfumori #perfumeori #edp #parfumsegel rieropa #parfumrejectmurah #distributorparfum #tokoparfum #perfumeoriginal #orispore #parfumwanita#parfumpria #supplierparfum #jualparfum #parfumsegel #parfumunbox #marcjacobs #bvlgari #ysl#dolcegabana #212menparfume#victoriasecretmurah #bulgari #ck#jomalonemurah#parfumzara#tous #perfumeoriginal #parfumpria #parfumasli #212menparfume #tous #parfumrejectmurah #parfumwanita #dolcegabana #supplierparfum #parfumreject #perfumeori #parfumori #parfumbranded #marcjacobs #parfumzara #tokoparfum #edp #distributorparfum #ck #parfumunbox #ysl #parfummurah #parfumsegel #orispore #bvlgari #jualparfum #jomalonemurah #bulgari #victoriasecretmurah #parfumoriginal
Dexandra Air Freshener 😍 Kelebihan Air Freshener Dexandra 👇 ✅RM10 harganya ✅Positive vibes kat kotak ✅Eco friendly, Bole recycle ✅Bole jadi coin box. ✅Get 5% diskaun bile return box. ✅10 ml tahan 30-45 hari ✅8 jenis wangian yang super ohsem klik link untuk order www.wasap.my/60129029096 . #newdexandra #sofreshsowangi #perfume #dexandra #codbandarseriputra #bazarpaknil #shoppingonline #instalike #love #sayajual #bazaronline #onlineshopping #igshop #malaysia #online #lokalbiz #seller #murah #dropshipwanted #edp #hantarankawin #AuraInsta #AuraInstaBatch7 #shoppingonline #online #seller #perfume #instalike #lokalbiz #murah #newdexandra #bazaronline #dexandra #sayajual #edp #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #igshop #hantarankawin #dropshipwanted #codbandarseriputra #sofreshsowangi #love #aurainsta #aurainstabatch7

social media share