#iching

Photos + Videos + Location + Profile + Media

6 Years With @weareone.exo ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ํ•จ๊ป˜ ์ง€๋‚ด์ž ๐Ÿ˜ no EXO no LIFE #์ƒ์ผ์ถ•ํ•˜ํ•ด #exok #exol #exom #fangirl #fanboy Cimol why you so cute ๐Ÿ˜ #suho #junmyeon #kai #jongin #sehun #chanyeol #xiumin #iching #lay #chen #jongdae #dokyungsoo #baekhyun #jongdae #lay #baekhyun #junmyeon #exol #์ƒ์ผ์ถ•ํ•˜ํ•ด #dokyungsoo #fangirl #jongin #chanyeol #iching #exok #fanboy #suho #xiumin #chen #sehun #exom #kai
Storing energy, opening hips, strengthening the spine . Some introductory chi kung exercises focus on building and storing energy in the lower abdomen, called the lower โ€˜tan tien,โ€™ which means โ€˜the field of the elixir.โ€™ This is the area where most of the vital organs inhabit. Storing energy here can nourish the entire body. Many people do not store their energy in their body, rather it is floating outside of their body in thoughts of the past, the future, and pouring into cyberspace through digital devices. . These practices can help the reader regain this lost energy. Once it flows back in their bodies, it can support the numerous biological and psychological functions of all the organs. . There are also exercises for opening the hips, strengthening the spine, and loosening the psoas muscle. Each of these aspects of human anatomy are compromised by our modern lifestyles. Sitting, commuting, and lack of interaction with the Earth can close the hips, weaken the spine, and make the psoas muscle very tight. As the Taoists say, โ€œthe strength of the spine is the strength of the organism.โ€ . -From The Alchemistโ€™s Tao Te Ching: Turning Your Lead into Gold . . . . . #tao #taichi #fengshui #acupuncture #zen #martialarts #chikung #qigong #taoteching #innerpeace #meditation #smile #kungfu #alchemy #yoga #mindfulness #reiki #louisville #taoist #taoism #leadership #TheTaoBlog #massage #massagetherapy #spirituality #buddhism #tarot #buddhist #astrology #iching #qigong #meditation #buddhism #tarot #mindfulness #tao #kungfu #acupuncture #innerpeace #fengshui #smile #yoga #iching #taoism #buddhist #louisville #taoist #taoteching #reiki #chikung #massage #zen #leadership #astrology #spirituality #martialarts #taichi #massagetherapy #alchemy #thetaoblog
Luhan pollow Xiumin uga woeh ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ @7_luhan_m @e_xiu_o ๐Ÿ’‹ . . Salpak?! โ‰๏ธ Situ waras?? Jangan urusin bias org kalau untuk ngurus diri sendiri aja ga bisa ๐Ÿ˜ . . . . Hate comment?! Block!! โš ๏ธ . EXOL AREA!!! ๐Ÿ‘Œ . . . . #exo #weareone #exol #lay #iching #baekhyun #baeki #sehun #anakayam #suho #suholkay #xiumin #umin #kai #jongin #bangkai #do #kyungsoo #chanyeol #chen #chentong #zhangyizing #byunbaekhyun #oohsehun #kimjunmyeon #kimminseok #kimjongin #dokyungsoo #parkchanyeol #kimjongdae #umin #lay #baekhyun #suholkay #kimjongdae #bangkai #exol #dokyungsoo #kimjunmyeon #jongin #kimminseok #kimjongin #chanyeol #iching #weareone #byunbaekhyun #chentong #anakayam #suho #xiumin #zhangyizing #baeki #chen #sehun #do #kyungsoo #exo #kai #parkchanyeol #oohsehun
wUah!!! Suamiku pas kecil ๐Ÿ’ž ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘ . . Salpak?! โ‰๏ธ Situ waras?? Jangan urusin bias org kalau untuk ngurus diri sendiri aja ga bisa ๐Ÿ˜ . . . . Hate comment?! Block!! โš ๏ธ . EXOL AREA!!! ๐Ÿ‘Œ . . . . #exo #weareone #exol #lay #iching #baekhyun #baeki #sehun #anakayam #suho #suholkay #xiumin #umin #kai #jongin #bangkai #do #kyungsoo #chanyeol #chen #chentong #zhangyizing #byunbaekhyun #oohsehun #kimjunmyeon #kimminseok #kimjongin #dokyungsoo #parkchanyeol #kimjongdae #umin #lay #baekhyun #suholkay #kimjongdae #bangkai #exol #dokyungsoo #kimjunmyeon #jongin #kimminseok #kimjongin #chanyeol #iching #weareone #byunbaekhyun #chentong #anakayam #suho #xiumin #zhangyizing #baeki #chen #sehun #do #kyungsoo #exo #kai #parkchanyeol #oohsehun
Go streaming for our Bang Toyib Lay ๋ ˆ์ด "NAMANANA" ๋‚˜๋งˆ๋‚˜๋‚˜ MV Teaser -Chan- #namanana #mvteaser #lay #layzhang #zhangyixing #iching #ouriching #bangtoyib #weareoneexolove #weareoneโค๏ธ #weareone_exo #laycomeback #exocomingsoon #exocomeback2018 #exocomebackot9 #exokokobye #์„ธํ›ˆ #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #๋ ˆ์ด #lfl #lfl๐Ÿ’› #exokokobye #๋ ˆ์ด #namanana #lay #์„ธํ›ˆ #zhangyixing #exocomeback2018 #weareoneexolove #ouriching #laycomeback #layzhang #lfl #iching #weareone_exo #bangtoyib #exocomingsoon #exocomebackot9 #lfl๐Ÿ’› #์ฐฌ์—ด #๋ฐฑํ˜„ #mvteaser #weareoneโค๏ธ
La suavidad. Cuando el juicio es lรบcido, las dudas desaparecen. La delicadeza y la persuasiรณn pueden ser poderosas contra la fuerza bruta. Usted necesita cambiar para reaccionar ante las dificultades. La pasividad perjudica la soluciรณn. No deje de actuar cuando fuere necesario. . #elpoderdelamaga #amor #mensajedeldia #iching #motivacion #certeza #sabiduria #crecimientopersonal #consultasonline #therapy #terapia #energia #cosmos #venezuela #chile #miami #laserenachile #coquimbo #certeza #therapy #crecimientopersonal #cosmos #mensajedeldia #motivacion #iching #miami #consultasonline #venezuela #coquimbo #chile #energia #terapia #laserenachile #sabiduria #amor #elpoderdelamaga
[Lay] NAMANANA MV teaser.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Wahhh ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . . . . . ~ara Tag temen kalian yang Lay stan ๐Ÿ˜€ dan jangan lupa buat streamingnya gaes.. ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท . โšœRepost Tag ยฉยฎ @only_exo.88โšœ . โ‡ ajak teman kalian untuk memfollow akun ini ( @only_exo.88 ) karna di sini tidak ada sianida di antara kita semua berita dapat disajikan dalam bentuk yang berbeda ๐Ÿ˜˜ โ‡ . Jangan lupa juga agar selalu tinggalkan likeโ™ฅ and coment ๐Ÿ’ฌ nya guys. ๐Ÿ˜š . NOTE : FREE MENGHAYAL (TIDAK DI PUNGUT BIAYA) ๐Ÿ˜Œ . #weareone #weareoneexo #weloveexo #exoigupdate #exonewz #exofact #exosaranghajaa #memberexom #memberexok #memberexo #iching #yixing #lay #laycomeback #weloveexo #memberexom #weareoneexo #iching #lay #exoigupdate #laycomeback #exonewz #exosaranghajaa #memberexok #memberexo #yixing #weareone #exofact
#helloooo #nature ๐Ÿ’ซ I hear you...I feel your ever presence. . #naturemovesme . #synchronicity . #birdssinging ... #treesswaying . #thisiswhatlifesabout . #musictomyears . #natural #woodwinds . #maletofemale #iching #plants moving with #birdsong With you @henrycavill #naturemovesme #synchronicity #iching #maletofemale #birdsong #natural #thisiswhatlifesabout #plants #musictomyears #birdssinging #helloooo #woodwinds #treesswaying #nature
di foto yang "dont mess up my tempo" gak ada lay, tapi setelah itu postingannya tentang lay semua :) ini memperjelas kalo lay emang beneran ikut โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ฃ like pict ini dan pict - pict sebelum ini yaa ๐Ÿ“ฃ like itu gampang tinggal pencet + gratis ๐Ÿ˜Š โ€ข โ€ข #exo #exol #suho #xiumin #kai #sehun #chanyeol #baekhyun #chen #do #lay #kyungsoo #byunbaekhyun #oohsehun #parkchanyeol #kimminseok #kimjongdae #kimjongin #iching #aeris #saranghae #baekhyun #lay #kimjongdae #exol #saranghae #kimminseok #kimjongin #chanyeol #iching #byunbaekhyun #suho #xiumin #chen #sehun #do #kyungsoo #exo #kai #parkchanyeol #oohsehun #aeris
SAMA-SAMA PADANG GURUN WOY bener ot9 ini๐Ÿ˜ โ€ข โ€ข ๐Ÿ“ฃ like pict ini dan pict - pict sebelum ini yaa ๐Ÿ“ฃ like itu gampang tinggal pencet + gratis ๐Ÿ˜Š โ€ข โ€ข #exo #exol #suho #xiumin #kai #sehun #chanyeol #baekhyun #chen #do #lay #kyungsoo #byunbaekhyun #oohsehun #parkchanyeol #kimminseok #kimjongdae #kimjongin #iching #aeris #saranghae #baekhyun #lay #kimjongdae #exol #saranghae #kimminseok #kimjongin #chanyeol #iching #byunbaekhyun #suho #xiumin #chen #sehun #do #kyungsoo #exo #kai #parkchanyeol #oohsehun #aeris

social media share