#mukah

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Must have darls!!!! ๐Ÿ–ค Koolit by Nanamahazan ๐Ÿ–ค BB Cushion Foundation that gives you the natural glow.. Ws 01151368061 or dm Instagram @koolit_bynanamahazan_agensrwk for purchase.. Or nak apa2 tanya tentang product ni pun bolehhh.. Jgn malu jgn segannn.. Rushing nak g keje, nak hanta anak, tiba2 member ajak klua, or else?.. Haaa, ni sangat2 sesuai okayy.. Sbb the texture sangat2 soft & tak heavy bila apply kat mukaa.. Andddddโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป bila darls dah apply koolit ni kat mukaa, u boleh nampak sendiri natural glow tu kat skin korangg.. Xcaya????.. Boleh try. I dah try guys..or Korang boleh usha ig @nanamahazan Sendiri.. Dia pakai dia jual tauuโ˜บ๏ธ.. Dia selalu buat tutorial make up kat ig live diaa.. For everyday make up.. So, area semenanjung boleh try usha kat ig @bynanamahazan & area sarawak tu boleh pm i lahh โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ brg semua ready stock guyss.. Ohh yaaa, ramai yg tanya, product Koolit by Nana Mahazan is approved by KKM, Halal and safe to use.. So, jangan lahh resah gelisah yerrโ˜บ๏ธ.. Product ni selamat๐Ÿ‘๐Ÿป.. #koolitbynanamahazan#koolitbynanamahazanagensarawak#koolitbynanamahazanagensrwk#onlineshopping#kuchingonlineshop#kuchingsarawak#miri#sibu#bintulusarawak#mukah#malaysia# #kuchingsarawak #koolitbynanamahazanagensrwk #miri #kuchingonlineshop #malaysia #sibu #koolitbynanamahazanagensarawak #mukah #onlineshopping #bintulusarawak #koolitbynanamahazan
'Kenangan akhir sebelum berpindah ๐Ÿ˜‚ Terima kasih Kapit. Terima kasih Mukah. Terima kasih Bintulu' ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜โšฝ P/s Kalau jumpa lagi tahun depan xdapat pindah lettew ๐Ÿคฃ๐Ÿ’ฉ #karyanotahitam #karyapisepuluh #pskppkapit2018 #pskppsarawak2018 #mukah #mandilanjey #homestaynadaiai #lepasnosatu #sebelumnotiga #karyanotahitam #sebelumnotiga #homestaynadaiai #mandilanjey #pskppkapit2018 #mukah #lepasnosatu #pskppsarawak2018 #karyapisepuluh
bluemaster.bm๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @Bluemaster.bm ๐Ÿ”” WeLcoMe Bonus 30% ๐Ÿ“ข โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐ŸŽฐ๐ŸŽฒ๐Ÿ•น๐ŸŽฎ๐Ÿƒ๐ŸŽฎ๐Ÿ•น๐ŸŽฒ๐ŸŽฐ ------------------------------------------ #SlotsGames #LiveGames #918kiss #Joker123 #3win8 #Live22 #Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99 ---------------------------------------------------------- ๐Ÿƒโ™ฅ๏ธโ™ ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฃ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฃ๏ธ๐Ÿƒ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐ŸŒ Website ๐ŸŒ iG @Bluemaster.bm โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” bluemastertp1.wix.com/bluemaster โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” WhatsApp : 01156770280 direct link : Bit.ly/BlueMasteR โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“ข Welcome Bonus 30% โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #KualaLumpur #Kuching #Kelang #SubangJaya #Sabah #JohorBahru #Ampang #Labuan #Sarawak #KotaKinabalu #Mukah #PetalingJaya #ShahAlam #Lundu #Bintulu #Sarikei #TanjungKidurong #kelang #918kiss #tanjungkidurong #johorbahru #rollex11 #labuan #sarawak #newtown #ampang #mukah #slotsgames #sarikei #subangjaya #lundu #shahalam #joker123 #bintulu #sabah #livegames #live22 #petalingjaya #3win8 #gw99 #kuching #kotakinabalu #lpe88 #kualalumpur
Video kenak rasok lepas mpuan ya pasang audio mantera siam munsik salah. (fokus dekat pintu blakang) . Apa yang pelek dalam video tok time molah live ig selalu komen org dari dibah tapi nya tok dari atas and viewer stay 120 jak sik gerak2 jadi nilaikan sendirik..hehe . Admin sik mok madah ya fake or sik just nak madah sepa2 penah nemu and matanya jenis "sensitif" tauklah giney rasa bila bertembong dengan "sidak" first time (badan sikpat gerak) tapi lamak2 dah terbiasa polah dunno jak..๐Ÿ˜Ž . Ps: Malam tadik kol 10 nak ngepos tapi sik jadi lekak lampu lam bilit pandei berkelip lepas nengar mantera lam bideo ya ๐Ÿ˜‚ nisik bulak koh..sila google mantera apa ya or mok admin post?
selamat petang semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . selesai proses menggoreng ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . bab menepung tawar tunggu giliran lah jawabnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . barulah boleh masuk botol ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . #popiadhani #popiacheese #popianestum #popiahomemade #popiaviral #popiaketagih #popiariben #miri #bintulu #kuching #mukah #borneo #kudapkudap #codmiri #codbintulu #codmukah #codkuching #popiahomemade #popiacheese #codbintulu #borneo #popiaketagih #mukah #popiaviral #kudapkudap #popiariben #codmukah #bintulu #miri #popiadhani #kuching #codkuching #codmiri #popianestum
NEW READY STOCKโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 5 warna dengan design terbaru . Pink Purple Hitam Merah Hijau . Saiz comel, secomel orangnya! . Sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang! . ๐Ÿ”Saiz mini ๐Ÿ”Sesuai untuk remaja ๐Ÿ”Sesuai untuk pelajar (primary, secondary & universiti) ๐Ÿ”Mudah di bawa ke mana-mana ๐Ÿ˜ Siap 168tags . Stok sangat laju Berminat? . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60148850202 . Atau . 2. Comment "AQH TAG ENUUR" di ruangan comment nanti saya/team TheTarbiyyah akan DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRabbani #AlQuranRaihan #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #sayajualquranpelangi #sayajualquran #quranpelangi #miri #sarawak #igan #mukah #sibu #bintulu #kuching #brunei #bruneidarussalam #alquranhumaira #alquranrabbani #brunei #sarawak #legacyofknowledge #sahabatenuur #alqurantag #sibu #alqurantaggingbyenuur #sayajualquranpelangi #mukah #teamsahabatenuur #enuur #bintulu #alquranraihan #alqurantajwidberwarna #miri #igan #alquranekslusifwanita #alquranpelangi #sayajualquran #kuching #alqurantagging #bruneidarussalam #quranpelangi #alqurantajwidterjemahan
Alhamdulillah berkat kesabaran & mempercayai hasil kerja saya .Terima kasih saya ucapkan kepada Puan Dayang Nurkhadijah Bin Abang Saini & keluarga atas pembelian sebuah kereta Perodua Axia 1.0 (AT) G dari saya www.wasap.my/60146978065 (Mr Robbie).Dan terima kasih juga kerana sudi support perniagaan company kami. Kepada anda yang ingin membeli mana-mana model kereta anda boleh hubungi/whatApps saya ditalian www.wasap.my/60146978065 (Mr Robbie) Tanya Saja Dulu,Tak Beli Tak Apa Anda Tetap Saya Layan.. #Lawas #Limbang #Miri #BatuNiah #Marudi #Bintulu #Sibu #Sarikei #Mukah #Betong #SriAman #Kuching #Grab #Uber #Auto #KitaOk #RegasMotors #RegasGroupOfCompanies #RegasMiriSdnBhd #RegasMiriStockYard #WNmotors #NeverGiveUp #KitaJawab #MacamMacamAda #Done #JustDoiT #BestDealPromise #SalesmanKeretaMiri #NoFear #regasmotors #auto #marudi #nevergiveup #sibu #kitajawab #mukah #sriaman #sarikei #lawas #betong #macammacamada #justdoit #bestdealpromise #regasmirisdnbhd #regasgroupofcompanies #bintulu #miri #regasmiristockyard #limbang #grab #batuniah #wnmotors #uber #kitaok #nofear #done #salesmankeretamiri #kuching
4 Tahun Di Bumi Sarawak, Berkongsi Kehidupan Dengan Pelbagai Jenis Kaum & Agama Keharmonian dan toleransi antara kaum serta agama pelbagai etnik di Sarawak mengajar saya banyak perkara. Al Kisah dompet saya hilang pada hari Jumaat yang lalu. Disyaki terjatuh ketika sedang menaiki motorsikal dikawasan berhampiran dengan pasar basah disini. Berkemungkinan dompet saya dipulangkan oleh seseorang berbangsa Bidayuh, berdasarkan sekeping nota yang ditinggalkan bersama dompet yang hilang.Kebetulan saya memang tiada dirumah pada waktu siang dua hari ini. Beruntung juga menggunakan alamat Sarawak untuk lesen memandu. Menarik hal ini untuk dinukilkan. Saya berpeluang untuk sama-sama mendiami bumi Allah Sarawak ini. Berkongsi kehidupan dengan pelbagai jenis kaum dan agama, tanpa ada rasa takut atau tergugat, bebas untuk melakukan apa sahaja tanpa diganggu hak beragama, sehingga layak digelar Bandaraya Perpaduan. Maaf saya wakilkan untuk orang Semenanjung atau bahasa mudahnya โ€œMalayaโ€. Saban hari ada saja berita yang kurang enak didengar, didendangkan disana sini mengenai Semenanjung Borneo. Agak memualkan. Rata-rata yang berkata belum lagi memijakkan kaki ke bumi ini. Pernah bermastautin hampir setahun di Sabah dan hampir 4 tahun di bumi Sarawak. Menyaksikan pelbagai kenangan serta sejarah indah untuk dikongsikan. Cukuplah kita dengan ego yang bersifat kenegeriaan. Islam tidak mengajar untuk itu. Islam agama rahmat. Maka berdamailah dengan semua bangsa yang ada. Hormat menghormati antara satu sama lain, tunjang asas kebahagiaan dalam bermasyarakat. Kepada yang mulutnya asyik mengata kami orang-orang Borneo. Nah, ada masa datanglah melawat kami disini. Tiket belon Air Asia, Malindo murah sekarang. Rasai sendiri kehidupan kami disini. Nikmatilah pelbagai jenis juadah yang menyelerakan. Pasti memikat. Tapi AWAS! Jika anda tidak memiliki hati yang kental, anda mungkin akan jatuh hati kepada orang-orang disini. Kita saling memerlukan ! borneo di hati Wan Kamarul Wan Salim 6th Oct 17 3:40 am . Kredit: Borneodihati.org
SMK St Patrick #Mukah #Sarawak attending special workshop for RoboNeo 2018 (autonomous sumo 500 grams) ---------- Website : https://roboneo.net Facebook : https://fb.me/roboneosabah #roboneo #robotics #robots #combatrobots #combatrobotics #robotsumo #arduino #electronics #mechatronics #raspberrypi #maker #artificialintelligence #kotakinabalu #sabah #borneo #kinabalu #kinabalucoders #coders #programming #technology #tech #quadcopter #drones #rov #rero #engineering #technology #tech #stem #science #rov #roboneo #electronics #combatrobots #drones #robotics #borneo #sarawak #mukah #quadcopter #kinabalu #programming #maker #robots #mechatronics #technology #raspberrypi #robotsumo #sabah #rero #science #tech #engineering #arduino #artificialintelligence #stem #kotakinabalu #kinabalucoders #combatrobotics #coders
KELEBIHAN HAVE . โ€ข Cepat Dirasai, Formula Angkasa Buat Molekul HAVE Cepat Menyerap Ke Bawah Lapisan Kulit. Rasa Hangat Sedikit. Mudah Dibawa Untuk Diamalkan Secara Konsisten. . โ€ข Terus Spray Pada Tempat Yang Sakit. Mudah Diguna, Tidak Kira Dimana Atau Bila-Bila Masa Saja. . โ€ข Saiz Botol 12ml. Sistem Spray Yang Halus Membolehkan Penggunaan Tahan Lama. . โ€ข Tiada Pantang Larang Ketat! HAVE Herbal Spray Bukan Sejenis Ubat. Anda Tidak Perlu Berpantang Ketat Apabila Mengamalkan HAVE! . โ€ข 1 Botol Tahan Hingga 50 Hari. Jangan Fikir Soal Hangat, Fokuskan Kepada Kesan Jangka Masa Panjang. HAVE Mampu Berikan Kesan Yang Anda Tidak Jangka! #TeamCikguWan #rembau #haverembau #jelai #havejelai #gemas #havegemas #bintulu #havebintulu #kualapilah #havekualapilah #jempol #havejempol #gemencheh #havegemencheh #tampin #havetampin #negerisembilan #haven9 #havesegamat #segamat #tangkak #havetangkak #sibu #havesibu #mukah #havemukah #batukikir #havebatukikir #havetampin #havesegamat #negerisembilan #segamat #havegemas #tangkak #sibu #havekualapilah #mukah #kualapilah #havejempol #haven9 #jempol #teamcikguwan #havetangkak #tampin #havejelai #havebatukikir #bintulu #rembau #gemencheh #jelai #havesibu #havebintulu #batukikir #havegemencheh #gemas #haverembau #havemukah

social media share