#sarawak

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Die dah consume 3 set combo dan ini hasilnya. Kurus kurus kuruuuus!!!!!! 22kg hilang begitu sahaja awk. Xnk jd cmni ke?? Rugi. Klu nak kurus sblm raya meh beli sekarang. To order : whatapps 0189125891 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891 #perak #perlis #jualonline #ajimaura #terapiinstagram #sabah #moodrepublik #melaka #kelantan #kurusdanlangsing #pulaulangkawi #pahang #penang #johor #terengganu #buangtoksin #tehkurus #sarawak #bazarpaknil #kedah #kurustanpadiet #n9 #kopikurus #detox #selangor #kuruscepatselamat
Badan gemuk bukan lagi mimpi ngeri bagi customer2 teh kurus medina desire. Sbb apa? Sbb dengan pengambilan yg konsisten,in sha Allah lemak2 dalam badan dapat dibuang dengan jayanya. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891 #perak #perlis #jualonline #ajimaura #terapiinstagram #sabah #moodrepublik #melaka #kelantan #kurusdanlangsing #pulaulangkawi #pahang #penang #johor #terengganu #buangtoksin #tehkurus #sarawak #bazarpaknil #kedah #kurustanpadiet #n9 #kopikurus #detox #selangor #kuruscepatselamat
#keputihan kalau x dirawat lama2 akan jd kekuningan dan berbau. Bila dah berbau masalah makin teruk. Rasa rendah diri dan tak.selesa pd individu. . Anak dara mahupun yg dah kawin wajib rawat. Yg sampai bau tu dpt dihidu org lain. Ini serius ok! Cuba awak duduk dan hidu tempat awk duduk..kak ann x tipu. Mmg akan lekat bau! So rawat rawat rawat Rm68 Wasap kak ann 017 9032210 Stokis sah JSD . . . . . #keputihan #shahalam #farajberbau #kegatalanfaraj #sisjualjsd #jamususukdara #jsdselangor #sabah #sarawak #kencingkotor #ipta #cikgusekolah #um #unikl #kualalumpur #stokisjsdserikembangan #shahalam #kualalumpur #sabah #cikgusekolah #kegatalanfaraj #kencingkotor #sisjualjsd #keputihan #sarawak #unikl #jamususukdara #ipta #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #um #farajberbau
Mak anak 3 tapi selimnya 😍 . Tak pernah kenal Fian sebelum surikurus. Jumpa memang dah kurus. Tak sangka rupanya Fian dah buang 16kg lemak dari badannya 💕 . . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 . ✔️ SOCIAL MEDIA CHALLENGE ✔️ EBOOK RESEPI SIHAT ✔️ BEST TRANSFORMATION 2018 AWARD ✔️ LIVE CLASS . 🌺Turun 5-10kg 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱 . - Group Coaching Wanita sahaja ✅ - Mealplan mudah untuk kurus ✅ - Coaching Group yang supportive ✅ - Kelas Kurus Online ✅ - Food Diary Checking, HomeWork ✅ - Reward ✅ -100% ONLINE & EFFECTIVE ✅ . . ‼️DAFTAR SEKARANG Coach Ain . 📲 WHATSAPP 0123456982 . #TeamSuriKurus #ProjekKurus2019 #CoachKurusOnline #HerbalifeCoachMalaysia #makanan #igshopmalaysia #aydajebat #projekkurus2019 #bazaarpaknil #teamsurikurus #sayajualmurah #herbalifecoachmalaysia #sabah #dietketat #kedaionlinemalaysia #susahgemuk #instashopmalaysia #kurus #coachkurusonline #makan #mirafilzah #sayajualonline #sarawak #sayajual #bazarpaknil #igersmalaysia #malasmakan #onlinebazaar #selangor #instaonline #neelofa #malaysiaonlineshop #alhamdulillah
- Rawat dengan FEMININE WASH JSD. . 1) Cuci alat sulit 2 kali sehari dengan FW untuk mengatasi kegatalan dan bau 2) Pembersih alat sulit wanita daripada ekstrak Daun Sireh, untuk kesegaran berpanjangan. 3) Atasi keputihan, bau, kegatalan, membasmi bakteria dan melembutkan kulit sekitar vagina. 4) Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri dgn haruman wangian herba. 5) Sesuai digunakan semasa hamil dan dalam pantang. . . ''WANITA dengan KEGATALAN berpisah TIADA'' . 5 sebab UTAMA 🚩Selalu gatal2 memang tak dapat lari 🚩Biasa time period 🚩Keputihan 🚩Cuaca panas bepeluh 🚩Merenyam sampai luka garu . Kalau ANDA hadapi MASALAH ni Anda WAJIB dapatkan FW JSD. Miliki ia sekarang! Hanya RM68. . Untuk order, WhatsApp kak ann yer. 📱017 9032210 STOKIS SAH JSD . #femininewashjsd #pencucijsd #pencuciintimwanita #missvfemininewash #farajgatal #farajberbau #keputihankuning #period #suamiisteri #pengantinbaru #daitv3 #daihaziq #bazaarpaknil #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #stokisjsdselangor #teamjsdannur #empireaurafidarich #shahalam #kualalumpur #klia #sabah #sarawak #keputihankuning #farajgatal #teamjsdannur #shahalam #bazaarpaknil #stokisjsdselangor #empireaurafidarich #kualalumpur #sabah #pengantinbaru #daihaziq #daitv3 #missvfemininewash #period #sarawak #klia #pencucijsd #pencuciintimwanita #femininewashjsd #suamiisteri #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #farajberbau
Lagi testimoni #FeminineWashJSD Dan #keputihan Sesapa yg ada masalah keputihan tak usah ragu lagi ya. Asalkan awk beli yg original aje . Rm68 Beli dua botol rm100 free ahli Wasap kak ann 017 9032210 Stokis sah JSD #jamususukdara #posseluruhmalaysia #keputihan #farajberbau #sabah #sarawak #jsdselangor #kuching #shahalam #wanitahamil #ibuberpantang #shahalam #keputihan #sarawak #kuching #wanitahamil #posseluruhmalaysia #jamususukdara #sabah #femininewashjsd #ibuberpantang #jsdselangor #farajberbau
4 Sebab Kenapa Miss-V Perlu Dijaga --------------------------------- ❤ Miss-V merupakan salah satu organ tubuh yang sensitif dan perlu dijaga kebersihan dan kelembabannya. Jika terlalu basah akan terjadinya jangkitan bakteria. ❤ Miss-V mudah terkena serangan penyakit seperti keputihan dan kanser servik. ❤ Miss-V permukaannya sangat halus dan mudah sekali terluka. ❤ Kurangnya kesedaran menjaga Miss-V boleh menimbulkan bau tidak sedap disebabkan oleh trikomoniasis, salah satu penyakit seksual. Nak sentiasa kekal segar,wangi dan selesa rawatla cik bunga anda dgn fw jsd.. Semudah basuh,bilas dan lap kering... Segar sepanjang hari. Berminat? Wasap kak ann ya 017 9032210 Stokis sah Jsd #femininewashjsd #assalamualaikum #goodmorning #keputihan #pencuciintim #personalcare #healthbeauty #jamususukdara #kegatalanfaraj #discaj #anakdara #jsdselangor #stokisjsdserikembangan #kajang #sabah #sarawak #goodmorning #assalamualaikum #anakdara #sabah #kegatalanfaraj #personalcare #keputihan #sarawak #jamususukdara #pencuciintim #femininewashjsd #kajang #stokisjsdserikembangan #discaj #jsdselangor #healthbeauty
Gandingan mantap Kopi Anggun Pesona dan Jamu Indah Keluarga. Kopi Anggun Pesona (KAP) JSD memang lain daripada kopi biasa yang lain. Antara kebaikannya, ☕ minum kopi badan jadi ringan dan fit. ☕ minum kopi badan jadi bertenaga. ☕ minum kopi perut lawas dan mengempis ☕ minum kopi aset depan belakang up & mantap ☕ minum kopi keputihan hilang Memang berbaloi minum Kopi Anggun Pesona ni. KAP juga "milkbooster" untuk ibu breasftfeeding dan sangat baik diamalkan semasa berpantang. 👍 Jamu Indah Keluarga JSD pula, ✔Boleh diambil bukan sahaja oleh wanita yang sudah berkahwin, malah wanita belum berkahwin pun boleh makan. ✔Ibu dalam pantang ✔Ibu keguguran ✔Wanita yg mengalami period yg panjang . Khasiat JAMU INDAH KELUARGA . 1. mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas, 2. membuang angin dari dalam badan 3. bersifat melancarkan peredaran darah, 4. membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 5. mencepatkan luka2 kering dan sembuh 6. mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 7. menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 8. memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 9. membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 10. menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 11. Menyembuhkan luka dgan cepat 12. melegakan sakit rengat pada ari2. Jom berjamu sambil mengopi Promo limited! Beli 1 JAMU INDAH KELUARGA PERCUMA 1 KOTAK KOPI ANGGUN PESONA YG BERHARGA RM57.90 . . Wasap kak ann 📲017 9032210 Stokis sah JSD . . . . . #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #jamuberpantang #setberpantangjsd #haidlawas #haidlancar #sisjual #jsdselangor #posseluruhmalaysia #ipoh #kualalumpur #cimb #akauntan #ibuberpantang #anakdara #sabah #sarawak #kembaliminumjamu #jamususukdara #jamuindahkeluarga #akauntan #kualalumpur #anakdara #sabah #sisjual #kopianggunpesona #jamuberpantang #jsdselangor #haidlancar #ipoh #sarawak #setberpantangjsd #posseluruhmalaysia #kembaliminumjamu #jamususukdara #haidlawas #rawatrahim #ibuberpantang #cimb
. KULIT AKU BERMINYAK!!! BERKARAT DENGAN JERAGAT!!!ADA PARUT JERAWAT LAGI!! . . TAKUT NAK GUNA PELEMBAB-PELEMBAB SEBARANGAN NI.. HANCUSS KULIT AKU NANTI... JANGAN RISAU!! PRODUK QALLISTA SIGNATURE KAN ADA... MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK KEMBALIKAN WAJAH AYU BERSERI ANDA!!KEMAM-KEMAM DA LAWA!! . ✅Advanced Formula ✅Lebih Padat Lebih Sedap & Lebih Halus ✅Penyerapan Sempurna untuk kulit lebih cerah,anjal dan gebu. . . Dapatkan Qallista Signature hari ini dan Follow >>>> @qallistasignature_keybee @qallistasignature_keybee @qallistasignature_keybee @qallistasignature_keybee . . #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igshop #glowing #cerah #putih #bazaarpaknil #businessonline #ig_malaysia #sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent . #visitmyigshop #bazaarpaknil #glowing #businessonline #ig_malaysia #sabah #malaysiaonlineshop #whitening #igshop #melaka #instaniaga #malaysiaigshop #iklan #dropshipmalaysia #sayajualonline #sarawak #cerah #shop #onlineshopmalaysia #healthyskin #putih #dropshipagent
Gandingan mantap Kopi Anggun Pesona dan Jamu Indah Keluarga. Kopi Anggun Pesona (KAP) JSD memang lain daripada kopi biasa yang lain. Antara kebaikannya, ☕ minum kopi badan jadi ringan dan fit. ☕ minum kopi badan jadi bertenaga. ☕ minum kopi perut lawas dan mengempis ☕ minum kopi aset depan belakang up & mantap ☕ minum kopi keputihan hilang Memang berbaloi minum Kopi Anggun Pesona ni. KAP juga "milkbooster" untuk ibu breasftfeeding dan sangat baik diamalkan semasa berpantang. 👍 Jamu Indah Keluarga JSD pula, ✔Boleh diambil bukan sahaja oleh wanita yang sudah berkahwin, malah wanita belum berkahwin pun boleh makan. ✔Ibu dalam pantang ✔Ibu keguguran ✔Wanita yg mengalami period yg panjang . Khasiat JAMU INDAH KELUARGA . 1. mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas, 2. membuang angin dari dalam badan 3. bersifat melancarkan peredaran darah, 4. membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 5. mencepatkan luka2 kering dan sembuh 6. mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 7. menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 8. memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 9. membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 10. menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 11. Menyembuhkan luka dgan cepat 12. melegakan sakit rengat pada ari2. Jom berjamu sambil mengopi Promo limited! Beli 1 JAMU INDAH KELUARGA PERCUMA 1 KOTAK KOPI ANGGUN PESONA YG BERHARGA RM57.90 . . Wasap kak ann 📲017 9032210 Stokis sah JSD . . . . . #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #jamuberpantang #setberpantangjsd #haidlawas #haidlancar #sisjual #jsdselangor #posseluruhmalaysia #ipoh #kualalumpur #cimb #akauntan #ibuberpantang #anakdara #sabah #sarawak #kembaliminumjamu #jamususukdara #jamuindahkeluarga #akauntan #kualalumpur #anakdara #sabah #sisjual #kopianggunpesona #jamuberpantang #jsdselangor #haidlancar #ipoh #sarawak #setberpantangjsd #posseluruhmalaysia #kembaliminumjamu #jamususukdara #haidlawas #rawatrahim #ibuberpantang #cimb
Selamat pagi. . Kepada pengemar wangian, jadikan mary kay sebahagian daripada keluarga wangian anda. Bau yang sangat ekslusif dan memberi rasa maskulin kepada si pemakai. . . . #kotabharu #facial #spa #viral #mk #kelantan #gym #fitness #workout #cold #trustedseller #barangbaik #johor #selangor #pulaupenang #melaka #sabah #sarawak #negerisembilan #pahang #terengganu #Perak #model #shooting #Marykay #workout #cold #perak #viral #spa #barangbaik #sabah #melaka #kelantan #gym #pahang #johor #trustedseller #terengganu #marykay #facial #negerisembilan #sarawak #mk #kotabharu #pulaupenang #model #shooting #selangor #fitness
Selamat pagi sahabat semua, jom sertai kami sekarang. Pendaftaran keahlian hanya RM50 sahaja dan anda berpeluang mendapatkan pelbagai tawaran hebat daripada kami. TERKINI: Menangi *cabutan bertuah dan anda akan dihantar ke Saudi untuk menunaikan ibadah umrah secara percuma..!! Bagi mereka nak ingin mencuba pelbagai bauan minyak wangi Blackout&Justica Parfum Naturels, kami berbesar hati untuk bertemu anda, jom buat temujanji dengan kami. . Daftar KEAHLIAN segera!! DM @ Whatsapp ke 013-7894302 . 🚚🚚 Postage setiap hari🚚🚚 . --------------------------------------------- ✔ Aroma Yang Menggoncang Dunia ✔ --------------------------------------------- . #sayajualminyakwangi #sayajual #perfume #minyakwangi #perfumeori #perfumemalaysia #blackoutjustica #instashop #malaysiaonlineshop #malaysianig #instaperfume #branded #perfumeoriginal #perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kl #melaka #n9 #johor #sabah #sarawak #malaysia #BlackoutJustica #perak #sayajualminyakwangi #blackoutjustica #malaysia #branded #perlis #sabah #kl #perfumemalaysia #melaka #kelantan #pahang #penang #johor #terengganu #sarawak #sayajual #malaysianig #instaperfume #perfumeoriginal #kedah #n9 #perfume #instashop #perfumeori #malaysiaonlineshop #minyakwangi
PERLUKAN JERSI TEAM 🧐 ? BOLEH HUBUNGI KAMI UNTUK MEMBUAT ORDER !! SERVIS TIP-TOP 🎉🎉 . HARGA YANG BERPATUTAN 🎊 🔴 ADIDAS - RM25 ( Nameset ) 👕 JERSEY THAILAND 🇹🇭 📐 SIZE : S-M-L-XL-XXL-3XL 📮 FREE POSTAGE SEMENANJUNG ✔️ FEEDBACK💯 👍 ✔️ ORDER SEKARANG 👇 Whatapp : 0193255158 #kedah#kelantan#Terengganu#penang#perak#selangor#melaka#negerisembilan#pahang#Johor#sabah#Sarawak#wilayahpersekutuan#kualalumpur#jersimurah#jersiteam#bazarpoknil#jersiteammurah#jersibola#jersimurah #jerseyfutsal #jerseyfutsalmurah #upsi#ums#usm#uumisthebest#usim#Uia#upm#ukm #perak #jersibola #jersiteam #kualalumpur #jersimurah #sabah #bazarpoknil #jerseyfutsal #usm #melaka #kelantan #uia #usim #penang #pahang #johor #terengganu #negerisembilan #sarawak #uumisthebest #upm #kedah #ukm #jerseyfutsalmurah #jersiteammurah #upsi #ums #selangor #wilayahpersekutuan
Gandingan mantap Kopi Anggun Pesona dan Jamu Indah Keluarga. Kopi Anggun Pesona (KAP) JSD memang lain daripada kopi biasa yang lain. Antara kebaikannya, ☕ minum kopi badan jadi ringan dan fit. ☕ minum kopi badan jadi bertenaga. ☕ minum kopi perut lawas dan mengempis ☕ minum kopi aset depan belakang up & mantap ☕ minum kopi keputihan hilang Memang berbaloi minum Kopi Anggun Pesona ni. KAP juga "milkbooster" untuk ibu breasftfeeding dan sangat baik diamalkan semasa berpantang. 👍 Jamu Indah Keluarga JSD pula, ✔Boleh diambil bukan sahaja oleh wanita yang sudah berkahwin, malah wanita belum berkahwin pun boleh makan. ✔Ibu dalam pantang ✔Ibu keguguran ✔Wanita yg mengalami period yg panjang . Khasiat JAMU INDAH KELUARGA . 1. mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas, 2. membuang angin dari dalam badan 3. bersifat melancarkan peredaran darah, 4. membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak 5. mencepatkan luka2 kering dan sembuh 6. mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 7. menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 8. memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru 9. membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon 10. menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari 11. Menyembuhkan luka dgan cepat 12. melegakan sakit rengat pada ari2. Jom berjamu sambil mengopi Promo limited! Beli 1 JAMU INDAH KELUARGA PERCUMA 1 KOTAK KOPI ANGGUN PESONA YG BERHARGA RM57.90 . . Wasap kak ann 📲017 9032210 Stokis sah JSD . . . . . #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #jamuberpantang #setberpantangjsd #haidlawas #haidlancar #sisjual #jsdselangor #posseluruhmalaysia #ipoh #kualalumpur #cimb #akauntan #ibuberpantang #anakdara #sabah #sarawak #kembaliminumjamu #jamususukdara #jamuindahkeluarga #akauntan #kualalumpur #anakdara #sabah #sisjual #kopianggunpesona #jamuberpantang #jsdselangor #haidlancar #ipoh #sarawak #setberpantangjsd #posseluruhmalaysia #kembaliminumjamu #jamususukdara #haidlawas #rawatrahim #ibuberpantang #cimb
Hai u olls😝 Promo2 oiii Cepat hanya bln ni Kau ado 😛😛😛 Mana nk dpttt... Cepattt woww ramai peminat weii Boleh beli 2/3/4 😛😛😛😛 Kann sebab harga murah nauuuu Photo canvas hok ni blh gantung kt wall u olls Stay cute jer guys Package bergambar Jom grab sementara murah Jgn ckp sis x payung🌂 Tgh #sales tau jgn malu2 if nk tanye Nak tempah joom Jgn gundah gulana kami la pakar print yg x perlu disangkal kewibawaan kami😝 Mcm2 design telah kami #cetak#print Ape nk risau ehhh ok ker cantek ke.. Kamon ..💪 #pillowprint #pillowtalk #bantal #bantalbergambar #hadiahunik #hadiahharijadi #hadiahanniversary #tunang#pahang#melaka#penang #nikahkawin#wedding#hantaran#tq#instashop #bazarpaknil#bantalmurah#borong#sabah#lazada#zalora#maryk#brunei#sarawak#malaysia Utk lebih detail hubungi kami Whatapp: 01137059243 #malaysia #tq #bantalbergambar #sabah #hadiahharijadi #nikahkawin #pillowtalk #pillowprint #hadiahunik #sales #melaka #zalora #lazada #penang #pahang #bantalmurah #tunang #maryk #sarawak #hantaran #hadiahanniversary #bazarpaknil #bantal #instashop #borong #cetak #brunei #print #wedding
Jamu terbaik kak ann pernah makan. Kak ann makan utk kesihatan dalaman. Kak ann dulu slalu ada masalah angin dlm badan, sakit2 badan, senggugut, haid x lawas,kulit kering, gemok gedempol. Alhamdulillah, makan jamu scr konsisten..pelan2 kita dpt tgk perubahan ke arah positif. Kak ann sgt suka! 😀 Jom cuba! Rm129/50 biji. Kesan yg sgt berbaloi dgn harga. Lulus KKM. Wasap kak Ann 017 9032210 Stokis sah jsd #Jamuindahkeluarga #jamususukdara #sisjualjamususukdara #rahimkembang #rahimjatuh #kulitcantik #jerawat #jeragat #jamuberpantang #anakdara #jamurawatrahim #buangangin #rahimbermasalah #peranakanjatuh #jsdselangor #sabah #sarawak #senggugut #haidtaklawas #pelawashaid #ikhtiarhamil #buangangin #rahimbermasalah #jamuindahkeluarga #anakdara #kulitcantik #sabah #ikhtiarhamil #jerawat #haidtaklawas #jamuberpantang #sisjualjamususukdara #rahimkembang #sarawak #rahimjatuh #pelawashaid #jamususukdara #senggugut #peranakanjatuh #jsdselangor #jeragat #jamurawatrahim
Morning guys! Cerah sungguh hari ni☀️ _ Btw nak gtahu ni, Wawawax cuma diperbuat daripada madu, lemon,gula with air ja tau! Tiada campuran lain pun. _ Tiada bahan kimia dan Wawawax pun sudah berdaftar dengan KKM tau. InsyaAllah Wawawax selamat untuk digunakan 💕 _ Hanya kombinasi 3 bahan ini, mampu membantu korang untuk cabut bulu dengan akar sekali. Wawawax bersihkan badan korang daripada bulu! 😋 . . #kotabharu #wax #waxing #shave #waxingtips #viral #waxingquote #kelantan #gym #fitness #workout #wawawax #pluck #coldwax #cold #trustedseller #barangbaik #bebas #30hari #buluketiak #johor #selangor #pulaupenang #melaka #sabah #sarawak #negerisembilan #pahang #terengganu #perak #workout #cold #perak #pluck #30hari #waxingtips #viral #barangbaik #sabah #wawawax #waxingquote #melaka #kelantan #gym #pahang #shave #johor #trustedseller #terengganu #wax #negerisembilan #coldwax #bebas #sarawak #kotabharu #waxing #pulaupenang #buluketiak #selangor #fitness
Alhamdulillah..... Amalkan #jamuindahkeluarga / nama lamanya #jamujalinancinta tak sampai sebotol, masalah rahim kembang selesai. Awak ada masalah yg berkait rahim? Wasap kak Ann 017 9032210 Stokis sah jsd Nanti kak ann bg konsult k. #rahimkembang #jamuberpantangjsd #jamususukdara #rahimjatuh #peranakanjatuh #sisjualjsd #sabah #sarawak #lokalproduk #keputihan #jamudalampantang #anakdara #senggugut #haidtaklawas #masalahhaid #pelawashaid #masalahhaid #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #anakdara #sabah #lokalproduk #jamudalampantang #haidtaklawas #rahimkembang #sisjualjsd #sarawak #rahimjatuh #keputihan #pelawashaid #jamususukdara #senggugut #peranakanjatuh #jamuberpantangjsd
Dalam Kopi Anggun Ada gula perang ya Bukan gula putih yg kita selalu buat air minum tu. Harga gula perang sekilo pon lebih mahal dari gula putih biasa. Buat yg pengamal kopi..kopi2 3 in 1 tu..mmg sgt2 tak baik untuk kesihatan. Tapi dgn KAP Jgn risau selagi tak memudaratkan..boleh saja minum kopi ni Best2 sgt. SEKOTAK RM57.90/ 10 SACHET BUY 3 KOTAK RM150 FREE KEAHLIAN WASAP KAK ANN 017 9032210 STOKIS SAH JSD #kopianggunpesona #kopiherba #buangangin #jamususukdara #kopijamu #rawatdalamanbadan #resdung #kulitcantik #payudaramontok #punggunganjal #sabah #sarawak #jsdselangor #stokisjsdserikembangan #puchong #kelantan #buangangin #kulitcantik #sabah #kopianggunpesona #kelantan #puchong #kopijamu #resdung #sarawak #jamususukdara #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #punggunganjal #rawatdalamanbadan #kopiherba #payudaramontok

social media share