#supermalaysia medias

Posts tagged on #supermalaysia

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Soaking up the warm morning light with a cup of coffee this morning before heading out to enjoying the final public holiday of the month!

It was my first time trying OWL White Coffee Tarik and I like the creamy texture and the sweetness level (not too sweet), best to pair with some pastries.

OWL White Coffee Tarik comes in 4 different preferences, original, less sugar, coconut or hazelnut and I have an exclusive limited-time offer for you guys:

Get a FREE limited edition ceramic Thermal Flask with every purchase of 3 packs of OWL White Coffee Tarik Freeze-Dried from SUPER Official Store @ Shopee. (bit.ly/SuperShopeeMall). While stocks last.

#SUPERMalaysia #fujifilmxt20 #fujifilm #fujifilmmy #fujifilmxseries.

Soaking up the warm morning light with a cup of coffee this morning before heading out to enjoying the final public holiday of the month! It was my first time trying OWL White Coffee Tarik and I like the creamy texture and the sweetness level (not too sweet), best to pair with some pastries. OWL White Coffee Tarik comes in 4 different preferences, original, less sugar, coconut or hazelnut and I have an exclusive limited-time offer for you guys: Get a FREE limited edition ceramic Thermal Flask with every purchase of 3 packs of OWL White Coffee Tarik Freeze-Dried from SUPER Official Store @ Shopee. (bit.ly/SuperShopeeMall). While stocks last. #SUPERMalaysia #fujifilmxt20 #fujifilm #fujifilmmy #fujifilmxseries ...

坏消息要宣布!

大家有听过Super Cup Noodle 吗?
它是一种杯面,最近听说可能要停产了😫
它可是陪伴我在KL 一个人生活时的食物嘞~
好难过😢
现在拍个影片来回味下Super Cup Noodle 的味道…
你们有吃过吗? 没吃过的赶快到家附近的便利商店买来试试,别遗憾啊~ 🥺

#supermalaysia  #supercupnoodles #TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles.

坏消息要宣布! 大家有听过Super Cup Noodle 吗? 它是一种杯面,最近听说可能要停产了😫 它可是陪伴我在KL 一个人生活时的食物嘞~ 好难过😢 现在拍个影片来回味下Super Cup Noodle 的味道… 你们有吃过吗? 没吃过的赶快到家附近的便利商店买来试试,别遗憾啊~ 🥺 #supermalaysia #supercupnoodles #TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles ...

Ingat lagi bila first time nak makan super cup noodle ni, time lisa tengah makan tiba-tiba fareeq pun nak makan juga. Excited betul dia nak rasa super cup noodle yang sedap ni. Sampaikan mama pun kena beralah dengan si kecik ni. Sekali makan memang nak lagi. Tambah pula bila ada perisa ayam yang menjadi favourite fareeq.

Tapi tak sangka la pula super cup noodle ni yang super yummy akan discontinued. Bila mama bagitau fareeq, dia pun sedih so hari ni mama belanja dia makan super cup noodle nih. Bagi dia happy sikit, lepas kempunan. Pas ni dah tak dapat dah.

Bagi anda peminat super cup noodle ni, jangan lupa terjah Super Malaysia facebook dan instagram @supermalaysia, sertai The Last Taste Photo Contest dan boleh menang cool prizes!!! #supermalaysia  #supercupnoodles #TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles #mombloggermalaysia #momblogger #foodbloggermalaysia.

Ingat lagi bila first time nak makan super cup noodle ni, time lisa tengah makan tiba-tiba fareeq pun nak makan juga. Excited betul dia nak rasa super cup noodle yang sedap ni. Sampaikan mama pun kena beralah dengan si kecik ni. Sekali makan memang nak lagi. Tambah pula bila ada perisa ayam yang menjadi favourite fareeq. Tapi tak sangka la pula super cup noodle ni yang super yummy akan discontinued. Bila mama bagitau fareeq, dia pun sedih so hari ni mama belanja dia makan super cup noodle nih. Bagi dia happy sikit, lepas kempunan. Pas ni dah tak dapat dah. Bagi anda peminat super cup noodle ni, jangan lupa terjah Super Malaysia facebook dan instagram @supermalaysia , sertai The Last Taste Photo Contest dan boleh menang cool prizes!!! #supermalaysia  #supercupnoodles #TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles #mombloggermalaysia #momblogger #foodbloggermalaysia ...

Hikhik... bz sangat sekarang... nasib baik ada #SuperCupNoodles ni, 2 minit dah siap masak tau.. sesuai sangat utk korang yang bz tuh...
.
Bz bz pun korang kalau dah alang alang makan #SuperCupNoodles tu ambik la gambar upload kat IG korang... leh menang Huawei P20 tau 😱... ambik gambar paling cun dan kreatif, ni caranya 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Cara dia mudah je :
1. beli Super Cup Noodles Rm10 keatas to participate
2. snap creative picture of yourself having the super cup noodles
3. post fb/insta and hastag #supermalaysia & #supercupnoodles.

Hikhik... bz sangat sekarang... nasib baik ada #SuperCupNoodles ni, 2 minit dah siap masak tau.. sesuai sangat utk korang yang bz tuh... . Bz bz pun korang kalau dah alang alang makan #SuperCupNoodles tu ambik la gambar upload kat IG korang... leh menang Huawei P20 tau 😱... ambik gambar paling cun dan kreatif, ni caranya 👇🏻👇🏻👇🏻 . Cara dia mudah je : 1. beli Super Cup Noodles Rm10 keatas to participate 2. snap creative picture of yourself having the super cup noodles 3. post fb/insta and hastag #supermalaysia & #supercupnoodles ...

大家有听过Super Cup Noodle 吗?
它是一种杯面,最近听说可能要停产了😕
它可是陪伴我在kl 一个人生活是的食物嘞~
好难过!
这个影片是为了回味Super Cup Noodle 的味道...
你们有吃过吗?没有吃过的赶快到家附近的便利商店买来试试,别遗憾啊~ 😬

#supermalaysia #supercupnoodles #thelasttastedrama #goodbyesupercupnoodles

@supermalaysia.

大家有听过Super Cup Noodle 吗? 它是一种杯面,最近听说可能要停产了😕 它可是陪伴我在kl 一个人生活是的食物嘞~ 好难过! 这个影片是为了回味Super Cup Noodle 的味道... 你们有吃过吗?没有吃过的赶快到家附近的便利商店买来试试,别遗憾啊~ 😬 #supermalaysia #supercupnoodles #thelasttastedrama #goodbyesupercupnoodles @supermalaysia ...

Hari sabtu ni hari “me time” ibu ibu!!! Anak anak suh main main sana dulu dalam 20-30minit. 
Mak mak nak bersiap dan ngopi jap. Nak cantik? Tiru step yana... .
.
#HaruslahCantik @supermalaysia #supermalaysia #KacipFatimah #NakCantik.

Hari sabtu ni hari “me time” ibu ibu!!! Anak anak suh main main sana dulu dalam 20-30minit. Mak mak nak bersiap dan ngopi jap. Nak cantik? Tiru step yana... . . #HaruslahCantik @supermalaysia #supermalaysia #KacipFatimah #NakCantik ...

Breakfast mee kimchi je wak... tamak makan 2 cawan pulak tu... .
.
@supermalaysia ada banyak lagi perisa mee cawan.. .
.
Tapi macam biasa Kimchi antara kegemaran!!! 😍😍😍 #SuperCup #Supermalaysia #MateenDanMommy.

Breakfast mee kimchi je wak... tamak makan 2 cawan pulak tu... . . @supermalaysia ada banyak lagi perisa mee cawan.. . . Tapi macam biasa Kimchi antara kegemaran!!! 😍😍😍 #SuperCup #Supermalaysia #MateenDanMommy ...

Super Cup Noodles 即將要停產
.
我知道每個人都有一個夢想。小時候夢想趕快長大、夢想可以在大城市工作、夢想可以到世界各個大城市旅遊體驗看看。但因為小時候因為夢想而趕,很多時候都會忘了午餐或晚餐。這些時候陪伴我的是 Super Cup 杯面。
至今,小時候的夢想實現了,我來到了大城市工作也到了不同國家國家旅遊體驗當地人的生活。因此,我非常感恩超級杯面陪我渡過的各個回憶,也遺憾它很快就會停止 ღ
.
致各個有夢想的你們,趕快前往 @supermalaysia 的 Facebook 和 Instagram 參加 The Last Taste Contest,贏取豐厚獎品吧!
.
Super Cup Noodles going to be discontinued.
I know that everyone has a dream. When I was young, I dreamed of growing up quickly, dreaming of working in a big city, dreaming of going to the world's major cities for a tour experience. But because I was rushed of my dreams, I often forgot my lunch or dinner. These time to accompany me is the Super Cup cup noodles.
So far, my childhood dreams have come true. I have come to work in big cities and have traveled to different countries to experience the lives of local people. Therefore, I am very grateful for the memories I have spent with Super Cup Instant Noodles, and I am sad that it’s gonna discontinue soon.
.
To all of you who have dreams, please go to @supermalaysia's Facebook and Instagram to participate in The Last Taste Contest and win great prizes! Good luck!
.
#TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles #supermalaysia #supercupnoodles.

Super Cup Noodles 即將要停產 . 我知道每個人都有一個夢想。小時候夢想趕快長大、夢想可以在大城市工作、夢想可以到世界各個大城市旅遊體驗看看。但因為小時候因為夢想而趕,很多時候都會忘了午餐或晚餐。這些時候陪伴我的是 Super Cup 杯面。 至今,小時候的夢想實現了,我來到了大城市工作也到了不同國家國家旅遊體驗當地人的生活。因此,我非常感恩超級杯面陪我渡過的各個回憶,也遺憾它很快就會停止 ღ . 致各個有夢想的你們,趕快前往 @supermalaysia 的 Facebook 和 Instagram 參加 The Last Taste Contest,贏取豐厚獎品吧! . Super Cup Noodles going to be discontinued. I know that everyone has a dream. When I was young, I dreamed of growing up quickly, dreaming of working in a big city, dreaming of going to the world's major cities for a tour experience. But because I was rushed of my dreams, I often forgot my lunch or dinner. These time to accompany me is the Super Cup cup noodles. So far, my childhood dreams have come true. I have come to work in big cities and have traveled to different countries to experience the lives of local people. Therefore, I am very grateful for the memories I have spent with Super Cup Instant Noodles, and I am sad that it’s gonna discontinue soon. . To all of you who have dreams, please go to @supermalaysia 's Facebook and Instagram to participate in The Last Taste Contest and win great prizes! Good luck! . #TheLastTasteDrama #GoodbyeSuperCupNoodles #supermalaysia #supercupnoodles ...

第一次参与公司的annual dinner。 
感恩同事们这几年来的爱戴与照顾❤️
.
💃🏻: @lovebonito
.
#vsco #annualdinner #supermalaysia #colleaguelove.

第一次参与公司的annual dinner。 感恩同事们这几年来的爱戴与照顾❤️ . 💃🏻: @lovebonito . #vsco #annualdinner #supermalaysia #colleaguelove ...

Most Recent

Hari sabtu ni hari “me time” ibu ibu!!! Anak anak suh main main sana dulu dalam 20-30minit. 
Mak mak nak bersiap dan ngopi jap. Nak cantik? Tiru step yana... .
.
#HaruslahCantik @supermalaysia #supermalaysia #KacipFatimah #NakCantik.

Hari sabtu ni hari “me time” ibu ibu!!! Anak anak suh main main sana dulu dalam 20-30minit. Mak mak nak bersiap dan ngopi jap. Nak cantik? Tiru step yana... . . #HaruslahCantik @supermalaysia #supermalaysia #KacipFatimah #NakCantik ...

Thank you so much @supermalaysia .. Pelbagai pilihan minuman dan makanan sedap keluaran Super yang boleh didapati di pasaran.. AJ suka menikmati minumam #whitecoffee with #hazelnut yang lazat tu.. I love Super Malaysia.. Yeahh!! ☕☕☕ #supermalaysia #2in1 #instantfood #readytodrink #coffee #coffeelover #advbyanajingga #advbyAJ #ajgift #anajinggadotcom #anajingga #foodblogger #lifestyleblogger #foodlover #drink #drinks.

Thank you so much @supermalaysia .. Pelbagai pilihan minuman dan makanan sedap keluaran Super yang boleh didapati di pasaran.. AJ suka menikmati minumam #whitecoffee with #hazelnut yang lazat tu.. I love Super Malaysia.. Yeahh!! ☕☕☕ #supermalaysia #2in1 #instantfood #readytodrink #coffee #coffeelover #advbyanajingga #advbyAJ #ajgift #anajinggadotcom #anajingga #foodblogger #lifestyleblogger #foodlover #drink #drinks ...

Hai semua. Rupanya hari ni last day untuk super contest dengan super cup noodles. Lepas ni tak jumpa dah super cup noodles  sebab pengeluaran nya akan dihentikan. Kebetulan tadi singgah kedai terus beli. 
#thelasttastedrama 
#goodbyesupercupnoodles 
#supermalaysia 
@supermalaysia 
#foodlover 
#khatyaiman.

Hai semua. Rupanya hari ni last day untuk super contest dengan super cup noodles. Lepas ni tak jumpa dah super cup noodles sebab pengeluaran nya akan dihentikan. Kebetulan tadi singgah kedai terus beli. #thelasttastedrama #goodbyesupercupnoodles #supermalaysia @supermalaysia #foodlover #khatyaiman ...

.
.
[S]ad when I know the truth,
[U]nbelievable that it going to end,
[P]lease.. I hope it only a dream,
[E]veryone loves you so much,
[R]oasted chicken, kimchi, tomyam, kari, I gonna miss youuuu! .
.
Thank you for serving us before this. Super Cup Noodles, me and all your fans gonna miss you very much! .
.
Hard to say this,
But...anyways,
Good Bye Super Cup Noodles. ❤️
.
.
@supermalaysia 
#GoodByeSuperCupNoodles
#TheLastTasteDrama
#SuperMalaysia.

. . [S]ad when I know the truth, [U]nbelievable that it going to end, [P]lease.. I hope it only a dream, [E]veryone loves you so much, [R]oasted chicken, kimchi, tomyam, kari, I gonna miss youuuu! . . Thank you for serving us before this. Super Cup Noodles, me and all your fans gonna miss you very much! . . Hard to say this, But...anyways, Good Bye Super Cup Noodles. ❤️ . . @supermalaysia #GoodByeSuperCupNoodles #TheLastTasteDrama #SuperMalaysia ...

.
.
[S]ad when I know the truth,
[U]nbelievable that it going to end,
[P]lease.. I hope it only a dream,
[E]veryone loves you so much,
[R]oasted chicken, kimchi, tomyam, kari, I gonna miss youuuu! .
.
Thank you for serving us before this. Super Cup Noodles, me and all your fans gonna miss you very much! .
.
Hard to say this,
But...anyways,
Good Bye Super Cup Noodles. ❤️
.
.
@supermalaysia 
#GoodByeSuperCupNoodles
#TheLastTasteDrama
#SuperMalaysia.

. . [S]ad when I know the truth, [U]nbelievable that it going to end, [P]lease.. I hope it only a dream, [E]veryone loves you so much, [R]oasted chicken, kimchi, tomyam, kari, I gonna miss youuuu! . . Thank you for serving us before this. Super Cup Noodles, me and all your fans gonna miss you very much! . . Hard to say this, But...anyways, Good Bye Super Cup Noodles. ❤️ . . @supermalaysia #GoodByeSuperCupNoodles #TheLastTasteDrama #SuperMalaysia ...