#tirana

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Cmimi : 1800 leke Shkop Baseball shum cilesor i projektuar per goditje te forta. Paguaj ne dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porosittani #porosittani📣 #porosittani📥 #porositonline #porositngashtëpia #blionlineblilire #blionline #blejsigurte #blitani #blejngashtepia #paguajcash #paguajnedorezim #dyqanonline #oferta #dhurata #aksesor #fier #durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #korce #shkoder #ditelindje #merrjepal #baseball #aksesor #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #dhurata #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #durres #blionline #porosittani #baseball #korce #dyqanonline #porosittani📣 #saranda #blitani #vlore #berat #tirana #oferta #blejngashtepia #porosittani📥
Cmimi: 1500 Leke Kuje Bluetooth teper e vecant pasi eshte e vogel dhe praktike, me version Bluetooth 4.1 dhe kohe bisede deri ne 3 ore, shoqerohet me fish karikimi. Paguaj ne dorzim transporti falss vjen aty ku ndhodheni ju. #porisittani📥 #porosittani📣 #porosittani #porositngashtëpia #porositonline #blionlineblilire #blionline #blitani #blingashtepia #blejsigurte #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #telefona #tableta #oferta #dhurata #okazion #merrjepal #fier #durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #shkoder #korce #ditelindje #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #dhurata #blingashtepia #porisittani📥 #telefona #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #durres #blionline #porosittani #korce #dyqanonline #porosittani📣 #saranda #blitani #vlore #berat #okazion #tirana #oferta #tableta
Cmimi: 1500 Leke Super Ofert Kufje Bluetooth Sport mund ta merni me vete kudo ne makine, ne palester etj. Bluetooth 4.2 Koha e bisedes 4 ore Paguaj be dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porisittani📥 #porosittani📣 #porosittani #porositngashtëpia #porositonline #blionlineblilire #blionline #blitani #blingashtepia #blejsigurte #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #telefona #tableta #oferta #dhurata #okazion #merrjepal #fier #durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #shkoder #korce #ditelindje #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #dhurata #blingashtepia #porisittani📥 #telefona #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #durres #blionline #porosittani #korce #dyqanonline #porosittani📣 #saranda #blitani #vlore #berat #okazion #tirana #oferta #tableta
Cmimi: 1200 Leke Pastrues Veshi me 16 koka Kujdesuni per pastrimin e vesheve tuaj per nje degjim me te mire, dhe per higjen me te paster, pasi pastruest e veshit qe perdorni jan me push, dhe e perkeqsojn gjendjen e veshit tuaj pasi pushi qe ato kan mbetet ne veshin tuaj dhe mund tju shkaktoj infeksion. Jetoni shendetshem me produktin qe ne ju oforojm. Paguaj ne dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porisittani📥 #porosittani📥 #porosittani #porositonline #porositngashtëpia #blionlineblilire #blionline #blejsigurte #blitani #blingashtepia #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #makina #kasetafon #merrjepal #oferta #pjesmakinash #fier #durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #korce #shkoder #ditelindje #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #blingashtepia #porisittani📥 #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #durres #blionline #porosittani #korce #dyqanonline #blitani #saranda #kasetafon #vlore #makina #berat #pjesmakinash #tirana #oferta #porosittani📥
Follow @obir_futja 🙏 . . . . . . . . . . . #albania #kosovo #prishtina #tirana #prizeren #gjakov #lipjan #dorators #dafinator #ledrizlla #kidator #xhensilator #samantator #luanator #peja #kida #trukapo #luanator #mozziknight . #albania #kosovo #prishtina #tirana #prizeren #gjakov #lipjan #dorators #dafinator #ledrizlla #kidator #xhensilator #samantator #luanator #peja #kida #trukapo #luanator #mozziknight . #albania #kosovo #prishtina #tirana #prizeren #gjakov #lipjan #dorators #dafinator #ledrizlla #kidator #xhensilator #samantator #luanator #peja #kida #trukapo #luanator #mozziknight #hiphop #dorators #ledrizlla #lipjan #trukapo #kida #xhensilator #prishtina #peja #kosovo #hiphop #prizeren #dafinator #kidator #albania #gjakov #samantator #tirana #luanator #mozziknight
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
#bejzgjedhjentende ☀️Bizhuteri shumë cilësore ☀️Çmime shumë të arsyeshme ☀️Transport falas, shpejt dhe kudo ☀️Për çdo informacion kontaktoni në inbox #bejzgjedhjentende #blejonline #albania #shqiperia #kuqezi #tirana #elbasan #durres #vlore #shkoder #fier #lezhe #korce #saranda #gjirokaster #berat #bejzgjedhjentende #elbasan #fier #shkoder #gjirokaster #durres #lezhe #korce #vlore #shqiperia #albania #saranda #berat #kuqezi #tirana #blejonline
Cmimi: 3000 Leke Kamera Sport Aksion Full Hd 1080p kundrua ujit. Mereni me vete kudo, zhytuni ne thellesi dhe realizoni fotot tuaja dhe videot me te bukura me Kamera Sport Aksion, kundra ujit deri ne 30 metra thellesi fal Kamera Sport Aksion ju mund te beni foto dhe video kur zhyteni ne uji. Bejni momentet me te bukura te jetes sua te pa harrueshme me Kamera Sport Aksion. Te dhenat: Camera: full Hd 1080p Video: 1920*1080 pixel 15 fps 1280*720pixel 30fps Kundra ujit deri ne 30 metra Ekrani 2 Inch Kendi 140° Bateria 900mAh deri ne 1.5 ore filmim. Psguaj ne dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porosittani📣 #porosittani📥 #porosittani #porositonline #blionlineblilire #blionline #blitani #blingashtepia #blejsigurte #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #kamera #aksesor #merrjepal #fier #tirana #durres #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #korce #shkoder #ditelindje #aksesor #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #blingashtepia #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #kamera #durres #blionline #porosittani #korce #dyqanonline #porosittani📣 #saranda #blitani #vlore #berat #tirana #porosittani📥
💙💙Follow @Genjeshter_Official 💙💙 #albania #kosovo #kosova #shqip #shqiptar #shqiperia #dorators #dafinazeqiri #dafinators #luanators #luanavjollca #babastars #samantator #xhensilator #kidator #mozzikfans #xhensilator #prizren #gjakov #mitrovica #peja #gjilan #prishtina #lipjan #tirana #plisat #babastars #dorators #lipjan #kosova #xhensilator #prishtina #shqip #plisat #peja #kosovo #dafinators #mozzikfans #gjilan #shqiptar #shqiperia #albania #luanavjollca #samantator #gjakov #luanators #mitrovica #kidator #prizren #tirana #dafinazeqiri
💙💙Follow @Genjeshter_Official 💙💙 #albania #kosovo #kosova #shqip #shqiptar #shqiperia #dorators #dafinazeqiri #dafinators #luanators #luanavjollca #babastars #samantator #xhensilator #kidator #mozzikfans #xhensilator #prizren #gjakov #mitrovica #peja #gjilan #prishtina #lipjan #tirana #plisat #babastars #dorators #lipjan #kosova #xhensilator #prishtina #shqip #plisat #peja #kosovo #dafinators #mozzikfans #gjilan #shqiptar #shqiperia #albania #luanavjollca #samantator #gjakov #luanators #mitrovica #kidator #prizren #tirana #dafinazeqiri
#vacances#vacation#albania#tirana#black#red#noir#rouge#history#enjoy#albanie#ete#summer#バカンス#夏休み#旅行#voyage#アルバニア#初上陸#ティラナ#黒#赤#歴史#旧鎖国国家 はい‼️ 今回はクロアチア、モンテネグロと旅して3カ国目は初上陸のアルバニア🇦🇱🌟 正直、どぎつい赤と黒の国旗、ほんの20年前まで鎖国国家であった歴史もあり、未知の領域に来てしまったとちょいビビってたけど、いやー…いいとこ笑 人も良いし、街も近代化に向けて頑張ってるし、食べ物も美味しい安いし日本円とアルバニアレクのレートが同じでなんか楽🌟笑 して、やはり百聞は一見にしかずとはこのことか、てか私は実際に自分の目で確かめないと嫌で、たかがテレビや新聞で知るニュースや、イメージだけで国の印象は本当に決めつけちゃいけないって思ってます。 このあとギリシャに渡りますが、通過点としてきたアルバニア🇦🇱だけど、来て良かったと思います🌟 アルバニアに入ると行っただけで色んな人に危ないとか気をつけろとか、やめとけとか言われたけど、そんなことなかったですよ〜。 女の勘でさえ、危険な予感は悟れませんでした👍🌟 #voyage #summer #enjoy #ete #vacances #ティラナ #旧鎖国国家 #バカンス #旅行 #red #赤 #rouge #黒 #noir #black #albanie #albania #歴史 #vacation #夏休み #初上陸 #history #tirana #アルバニア
Cmimi: 1000 Leke Per te gjith te apasionuarit pas fotove ju sjellim paisjen universale per cdo telefon 3 lente ne 1 ju do te beni foto ne kendin 180° nga e djathta ne te majte, pra ju do te beni foto me te bukura, e lehte dhe praktike mund ta merrni me vete kudo, dhe ta montoni ne telefonin tuaj nepermjet kapses pa qen e nevojshme perdorimi I fishave. Paguaj ne dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porisittani📥 #porosittani📣 #porosittani #porositonline #porositngashtëpia #blionlineblilire #blionline #blejsigurte #blitani #blingashtepia #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #kamera #telefona #tableta #aksesor #fier ##durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #korce #shkoder #merrjepal #aksesor #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #blingashtepia #porisittani📥 #telefona #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #shkoder #fier #kamera #durres #blionline #porosittani #korce #dyqanonline #porosittani📣 #saranda #blitani #vlore #berat #tirana #tableta
Cmimi: 3000 Leke Kamer Me Pasqyre Super Ofert Kamer Pasqyre per makine me infrared filmon dhe naten, e lehete dhe praktike per tu montuar mbi pasqyren aktuale qe keni pa qene e nevojshme qe te hiqni pasqyren, shoqerohet me karikusin dhe aksesoret e montimit. Te dhenat: HD 1080 Pixel Infrared Night Vision Memoria 32 Gb Pranon karte memorie Speaker. Paguaj ne dorzim transporti falas vjen aty ku ndodheni ju. #porisittani📥 #porosittani📥 #porosittani #porositonline #porositngashtëpia #blionlineblilire #blionline #blejsigurte #blitani #blingashtepia #dyqanonline #paguajcash #paguajnedorezim #makina #merrjepal #oferta #pjesmakinash #fier #durres #tirana #vlore #saranda #berat #lushnje #elbasan #korce #shkoder #ditelindje #kamera #kamermakine #blionlineblilire #paguajcash #blejsigurte #porositngashtëpia #blingashtepia #porisittani📥 #lushnje #porositonline #paguajnedorezim #merrjepal #elbasan #ditelindje #shkoder #fier #kamera #durres #blionline #porosittani #korce #kamermakine #dyqanonline #blitani #saranda #vlore #berat #makina #pjesmakinash #tirana #oferta #porosittani📥

social media share